Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - 3. Boğaz Köprüsü inşaatı, TeknoVinç kalitesi ile ilerliyor
3. Boğaz Köprüsü inşaatı, TeknoVinç kalitesi ile ilerliyor

TeknoVinç, dünyanın en geniş ve en yüksek kulesine sahip asma köprüsü olacak 3. Boğaz Köprüsü’nün inşaatında, 2 adet POTAIN MR 615 ve 2 adet POTAIN MCR 225A model kule vinç ile yer alıyor. Avrupa normlarıyla sertifikalandırılmış, kalite ve güvenlikle özdeşleşmiş STROS marka 4 dış cephe asansörü ise, 24 saat boyunca çalışarak, projeye zaman tasarrufu sağlıyor.

POTAIN marka kule vinçlerin ve STROS marka malzeme ve personel asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 25 yılı aşkın süredir yürütmekte olan TeknoVinç, köprü ayaklarında bulunan eğim nedeni ile iç içe çalışma özelliğine sahip 2 adet POTAIN MR 615 ve 2 adet POTAIN MCR 225A model kule vinç ile 3. Boğaz Köprüsü projesinde yer alıyor. 32.000 kg. maksimum yük kaldırma kapasitesine sahip olan POTAIN MR 615 ve 14.000 kg. yük kaldırma kapasiteli POTAIN MCR 225A model kule vinçler, köprü ayaklarının inşaatında kullanılıyor.

Kule vinçlerin yanı sıra şantiye içinde bulunan STROS marka 4 dış cephe asansörü, 24 saat boyunca köprü ayaklarının inşaatında kullanılan hareketli beton kayar kalıplarına her seferde 25 kişiyi ya da 2000 kg. yükü, 4 dakikada 320 metre yüksekliğe taşıma kapasitesiyle projeye büyük katkı sağlıyor.

İnşaat alanının güçlü rüzgar akımlarına maruz kalması nedeniyle tercih edilen ekipmanların tümünün, Avrupa normlarıyla sertifikalandırılmış kalite ve güvenlikle özdeşleşmiş olarak belirlendiği vurgulanıyor.  TeknoVinç’in, şantiye sahasında yapılan tüm teknik işlemler için, proje süresince 24 saat hizmet verebilen teknik destek ekibi ve yedek parça stoklarını hazır bulundurduğu bilgisi veriliyor.

Dünyanın en geniş ve en yüksek kulesine sahip asma köprüsü olması planlanan 3.Boğaz Köprüsü inşası süresince, 25 yılı aşkın deneyimi ve Avrupa standartlarına uyumlu, kalite ve hızlı hizmet anlayışıyla sektörün lideri olduğu kaydedilen TeknoVinç’in, projeye hizmetler sunmaya devam edeceği bildiriliyor.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina