Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Güvensoy İnşaat, ilk Volvo kamyonlarını aldı
Güvensoy İnşaat, ilk Volvo kamyonlarını aldı

30 yılı aşkın süredir büyük altyapı taahhütlerini üstlenen Güvensoy İnşaat, Temsa İş Makinaları’ndan 10 adet Volvo FMX 500 HP 8x4 kamyon alımı gerçekleştirdi. Firma, bu yatırımını Çanakkale’nin Çan ilçesinde Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) tarafından işletilen maden sahasında yürüttüğü çalışmalarında kullanmak için hayata geçirdi.

Filosunda toplam 40 aracı bulunan Güvensoy İnşaat’ın yeni Volvoları ile ilgili teslimat törenine Firma Sahibi Gültekin Güvensoy ve Temsa İş Makinaları Bölge Satış Yöneticisi Fatih Tunçay katıldı.

“Madenciliğe uygun ve çevreci"

Törende konuşan Gültekin Güvensoy, üstlendikleri büyük projelerde teknik yeterliliklerini artırmak istediklerini ve bu esnada çevreci olmaya da özen gösterdiklerini belirterek, “Volvo FMX 500 HP 8x4 kamyon yürüyen aksamı ile hem madenciliğin ağır taşımacılık koşullarına uygun hem de çevreci bir ürün. Yakıt tasarrufu, sürücü konforu gibi özellikleri ile de bu zorlu koşulların bertaraf edilmesine destek oluyor. Volvo kamyonu ilk kez tercih ettik. Temsa İş Makinaları ile başlayan bu ilişkimizin uzun yıllar süreceğine eminim.” şeklinde konuştu.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina