Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Yeni Caterpillar 980M Block Handler, fuarın yıldızı oldu
Yeni Caterpillar 980M Block Handler, fuarın yıldızı oldu

Borusan Makina ve Güç Sistemleri, İzmir’de bu yıl 20’incisi yapılan Marble 2015’te Cat 980M BH iş makinesini tanıttı. Mermer ocaklarında yapılan çalışmalar için güçlü, dayanıklı, kolay kullanılan ve önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlayan Cat 980M BH, büyük ilgiyle karşılandı.

Marble 2015 – 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ndaki Borusan Makina ve Güç Sistemleri (BMGS) standında, mermer ocakları için büyük değer ve avantaj sağlayan Caterpillar iş makineleri hakkında bilgi verildi. Güçlü, dengeli, dayanıklı olan ve ciddi ölçülerde yakıt tasarrufu sunan Cat 980M BH, sektör temsilcilerinden yoğun ilgi gördü.

Standart modellere kıyasla daha büyük olan 3.600 kg düzeyindeki arka ağırlığının da etkisiyle dengeli bir mermer operasyonu sağladığı belirtilen Cat 980M BH modelinin, kilitli tork konvertör özelliğine sahip olduğu ve yükle-taşı operasyonlarında yakıt tasarrufu elde edildiği kaydediliyor.

Yüke duyarlı hidrolik sisteme sahip 980M BH’ın, sistemdeki hidrolik akış ihtiyaca göre sağlandığı için yakıt verimliliğini en üst düzeye taşıdığı, ağır hizmet tipi jantlara, ağır hizmet aks ve şanzımana, daha geniş çaplı levere ve pistonlu hidrolik pompaya sahip olması nedeniyle işletmelere güçlü ve dayanıklı bir çözüm sağladığı, joystick kontrolü ile kullanımının da hayli kolaylaştığı ifade ediliyor.

Makinede 288 Kw / 392 hP gücünde Cat C 13 Acert motor kullanıldığı ve BH ataşmanı çıkartıldığında kovasıyla hafriyat işinde de kullanılabildiğine dikkat çekiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina