Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - 250 bin JCB iş makinesi LiveLink ile uzaktan yakın takipte
250 bin JCB iş makinesi LiveLink ile uzaktan yakın takipte

250 bin JCB iş makinesi LiveLink ile uzaktan yakın takipte

JCB, bundan 12 yıl önce uygulamaya geçen; operatörlere ve filo yöneticilerine gerçek zamanlı veri akışı sağlayan LiveLink uydu takip sistemine kayıtlı makine sayısının 250 bin adede ulaştığını açıkladı.

Makinenin; konumu, çalışma saati, verimliliği, periyodik bakım ihtiyacı gibi pek çok veriyi internet sitesi, SMS, e-posta veya uygulama yoluyla kullanıcılarına gönderen LiveLink yeni özelliklerle güncellendi.

LiveLink Fleet: Filo yöneticilerinin yakıt tüketimi, hatalar ve rölanti süresi gibi hayati bilgileri görüntüleyerek karlılığı arttırmalarına ve karbon emisyonunu azaltmalarına olanak sağlıyor.

JCB Operatör App: Makinenin günlük kontrollerinin ve muayene belgelerinin dijital olarak kaydedilmesini sağlayan uygulama, kullanım kılavuzlarını da muhafaza ediyor. Bu uygulama LiveLink Filosuna bağlanarak da kullanılabiliyor.

Loadall Safety: Emniyet kemerine ek olarak Stage V emisyon standartlarına uyumlu bazı modellerde 5 km/saat üzerinde bir hızla giderken teleskopik bomun yüksekte olması veya uzunlamasına yük moment kontrolünün aşırı derecede aşılması durumlarında da uyarı veriyor.

LiveLink Tag: Güç kaynağı olmayan ekipmanları izlemek için kullanılabilen LiveLink etiketi, 50 metre mesafede olan bir JCB makinesi ile iletişime geçebiliyor. Bluetooth aracılığıyla makinedeki telematik sisteme bağlanan sistem, makinenin lokasyonunu tespit ederek üzerindeki ekipmanların da sisteme dahil edilebilmesine olanak sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina