Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - 5. İnşaat ve Konut Konferansı şampiyonları bir araya getirecek
5. İnşaat ve Konut Konferansı şampiyonları bir araya getirecek

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirilecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin buluşma adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

İlk senesinde 70, 2. senesinde 168, 3. senesinde ise 206, 4. senesinde 251 firmanın katılımı ile etkileşim alanını istikrarlı bir şekilde büyüten konferans, vizyon sahibi saygın konuşmacılarla birlikte inşaat sektörünün üst düzey yöneticilerinin bir araya geldiği elit bir buluşma adresi olarak gösteriliyor.

Finansman ve yatırım ekosisteminin iyileştirilmesi, kontrol edilemeyen riskler karşısında kriz yönetimi, güçlü-zayıf yönler, fırsatlar-tehditler analizleri, inşaat sektöründe değişim-dönüşüm nasıl seyrediyor, pazar büyüklüğü ile şehirleşme arasındaki sert rekabet, merhametli ve marka şehirler, global iklim hareketi ve rekabet koşulları ve benzeri pek çok konu masaya yatırılacak.

İnşaat ve Konut Konferansı’nın 5. yıla özel konu başlıkları ise “Türk İnşaat Kültürü” ve “Şampiyonlarımız”. Türk İnşaat Kültürü nasıl olmalı? İnşaat Sektöründe geleneksel kültür yerini inovasyonla gelen yenilikçi kültüre mi bırakıyor? Değişim rüzgarına alışkanlık sağlarken değerlerimiz, önceliklerimiz ve ihtiyaçlarımız nasıl şekillenecek? Bölgesel şampiyonlar, ulusal şampiyon mu oluyor? Ulusal şampiyonlarımız, uluslararası arenada nasıl aksiyon alacak?

Türk inşaat sektörünün VIP buluşma noktası İnşaat ve Konut Konferansı’nın, 5. yılında günümüzün ve geleceğin şampiyonlarını bir araya getireceği ifade ediliyor. Detaylı bilgi için www.insaatkonferansi.com adresi ziyaret edilebilir.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina