Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Acarlar Makine’den Fatih Vinç’e 100 adetlik rekor teslimat
Acarlar Makine’den Fatih Vinç’e 100 adetlik rekor teslimat

Personel yükseltici platform sektörünün önde gelen firmalarından Acarlar Makine, Fatih Vinç’e toplam 100 adet platform teslimatı gerçekleştirdi. Yaklaşık 2,5 milyon euro değerindeki paket teslimatın içerisinde ağırlıklı olarak makaslı platformlar bulunuyor.

Acarlar Makine’nin İstanbul’daki merkez tesislerinden gerçekleşen teslimat töreninde açıklamalar yapan Acarlar Makine Genel Müdürü Serkan Acar, “Acarlar Makine’nin Türkiye’deki tek faturada en büyük satışını gerçekleştirdik. Fatih Vinç, platform kiralama sektörünün en büyük firmalarından biri. Bizim de eskiden beri süregelen iyi ilişkilerimiz var. Firmanın ihtiyaçları doğrultusunda böyle bir paket satışı gerçekleşti. Artık paket satışlar daha çok artacak. Bunun ilk adımını da Fatih Vinç ile atmış olduk.” dedi.

Fatih Vinç’in makine parkının 3’te 1’ini Haulotte’un oluşturduğunu söyleyen Fatih Vinç Genel Müdürü Kenan Aydın, Acarlar Makine’yi tercih etme sebepleri hakkında şunları söyledi: “Acarlar Makine, özellikle satış sonrası hizmet kalitesiyle sektörde fazlasıyla öne çıkıyor. Makineleri kısa süreler içerisinde teslim etmeleri, marka bilinirliği gibi etkenler de Acarlar Makine’yi tercih etmemizi sağlıyor. Önümüzdeki yılda da pazardaki gücümüzü korumak için alımlarımıza devam edeceğiz.”


Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina