Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Acarlar Makine’den iftar yemeği
Acarlar Makine’den iftar yemeği

Personel Yükseltici Platform sektöründe 10. yılını kutlayan Acarlar Makine, müşterileriyle iftar yemeğinde buluştu. Yemek öncesi yapılan ürün lansmanında Haulotte’un yeni gözde ürünleri tanıtılırken, Yapı Kredi Leasing işbirliği ile hazırlanan özel kampanya hakkında bilgiler verildi.

Düzenlediği farklı organizasyonlarla müşterileriyle bir araya gelerek ürün gruplarındaki gelişmeleri paylaşan Acarlar Makine, Şubat ayında gerçekleşen ve Ruthmann’ın yeni jenerasyon ürünlerinin lansmanının yapıldığı Müşteri Günleri etkinliğinin ardından, 15 Temmuz’da organize ettiği iftar yemeğinde Haulotte’un Çin’de bulunan fabrikasında montajı yapılan Akülü Makaslı Platform grubundaki Compact 12 ve Compact 14 modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Etkinlikte ayrıca leasing konusundaki kampanya detayları paylaşıldı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Haulotte Group’un Akülü Makaslı Platform grubunda yer alan 6 metreden 14 metreye kadar 10 farklı modelinin, Fransa’nın yanısıra Çin’deki fabrikasında da üretilmeye başlandığına vurgu yapıldı.  Makinelerde kullanılan hemen hemen tüm parçaların Fransa’dan gönderilmesi ve sadece montajının Çin’de gerçekleştirilmesinin önemli bir ayrıntı olarak dikkat çektiğine değinilen açıklamada, teknik özellikler, kullanılan parçalar ve görsel açıdan Fransa menşeili modellerden ayırt edilemeyecek bu ürünlere rağbetin oldukça fazla olacağının beklendiği belirtildi.

İftar öncesi yapılan ürün lansmanında iki ayrı fabrikada montajı yapılan modeller ayrıntılı bir şekilde incelendi ve test edildi. Katılımcılarda Çin markası algısı yerine makinelerin Acarlar Makine ve Haulotte kalitesinde olduğu algısının oluştuğu kaydedildi. 

Acarlar Makine’nin Yapı Kredi Leasing işbirliği ile uygulamaya başladığı kampanya da katılımcılar tarafından olumlu karşılandı. Kampanyaya göre 36 aya kadar faizsiz taksitlendirme seçeneğinden son kullanıcılar ve kiralama firmaları yararlanabilecek.

Halen istenen seviyede olmaması dolayısıyla çok fazla yatırım yapılamayan platform sektörü açısından oldukça önemli bir gelişme olarak görülen bu kampanya ile yatırım konusunda daha cesur davranılabilecek ve yatırım maliyetleri minimize edilecek. Bu leasing yöntemi, sektörün gelişmesine katkı sağlayacağı gibi risksiz bir yatırım yapılmasını da sağlayacak.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina