Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Airo’nun Uygulamalı Satış Eğitimi başarıyla tamamlandı
Airo’nun Uygulamalı Satış Eğitimi başarıyla tamamlandı

HMF Makina’nın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü Airo personel yükseltici platformların Uygulamalı Satış Eğitimi, 11 Temmuz’da gerçekleştirildi.

Airo Satış Müdürü Oscar Prigione önderliğinde gerçekleşen eğitim tüm endüstriyel satış ekibinin katılımıyla HMF Anadolu Yakası Merkez Servis’te yapıldı. Eğitimde makaslı platform X12 EN ve eklemli A15 JE model Airo personel yükselticiler üzerinde uygulamalı sunum yapıldı ve katılımcıların görüşleri alındı. Airo personel yükseltici platformlar ile farklı markalara ait personel yükselticiler de ayrıca karşılaştırılmalı olarak incelendi.

Dar-geniş, bozuk-düzgün, rüzgârlı-rüzgârsız fark etmeksizin her türlü alanda kullanabilen ve geniş ürün çeşitliliğine sahip Airo personel yükseltici platformların yüksek manevra kabiliyeti ve farklı şase alternatifi avantajlarıyla öne çıktığının vurgulandığı eğitimde, satışı arttırmaya yönelik önemli bilgiler de aktarıldı.

Her daim alanında uzman/profesyonel ve güvenilir markalar ile çalıştıklarının altını çizen HMF Makina İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Reyhan Uğurlu Yücel; Airo markasının Türkiye’de bilinirliğinin günden güne arttığını ve satış hedeflerini yakalamakta zorlanmadıklarını kaydederek, 2014 yılının ikinci yarısı için yeni platform siparişlerinin verildiğini bildirdi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina