Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - AK VİNÇ’İN MAKİNA PARKINDAKİ ELS PLATFORM SAYISI 120’YE ULAŞTI
AK VİNÇ’İN MAKİNA PARKINDAKİ ELS PLATFORM SAYISI 120’YE ULAŞTI

AK VİNÇ’İN MAKİNA PARKINDAKİ ELS PLATFORM SAYISI 120’YE ULAŞTI

İzmir ve çevre şehirlerinde, 2014’ten bu yana personel yükseltici platform kiralama hizmeti veren Ak Vinç, ELS Lift’e sipariş ettiği 26 adet makaslı ve eklemli platformu teslim aldı.

Halihazırda makina parkında toplam 160 adet personel yükseltici platform olduğunu aktaran Ak Vinç Genel Müdürü Ahmet Kaynak, gerçekleştirilen son teslimatlarla birlikte parklarındaki ELS Lift markalı makina sayısının 120 adede ulaştığını belirtti.

Son 7 yıldır ELS Lift’i tercih ettiklerini belirten Kaynak, ‘’Daha çok endüstri sektöründe faaliyet gösteren şirketlere hizmet vermekteyiz. Parkımızda yer alan ELS Lift marka makinalara yönelik müşterilerimizden her zaman olumlu geri dönüşler aldık. Yerli bir marka olmasının yanı sıra, satış sonrası hizmetler açısından fabrikanın yakın lokasyonda yer almasını avantaj olarak görüyoruz ve yeni yatırım planlarımız arasında ELS Lift’in yer aldığının altını çizmek istiyoruz. Markanın ürünleri arasında sahadan aldığımız geri dönüşleri göz önünde bulundurduğumuzda eklemli personel yükseltici platform AE15’in en beğenilen ve dikkat çeken ürün olduğunu belirtmek isteriz’’ dedi.

Bu önemli teslimatla ilgili görüşlerini paylaşan ELS Lift Satış Pazarlama Direktörü İrfan İşmak, “ELS Lift olarak, personel yükseltici platform sektöründe aktif rol aldığımız pazarlarda öncü olmaya devam ediyoruz. Uzun yıllardır çalışma fırsatı bulduğumuz Ak Vinç ile gerçekleştirmiş olduğumuz iş birliği dolayısıyla oldukça mutluyuz. Yeni iş birlikleri gerçekleştirmek için ise heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina