Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Aktif Operatörler Grubu sosyal medyayı fırsata çeviriyor
Aktif Operatörler Grubu sosyal medyayı fırsata çeviriyor

İnternet erişiminin ve sosyal medyanın yaygınlaşması iş makineleri sektöründe de önemli fırsatlar yaratıyor. Çeşitli iş makinelerini kullanan operatörleri bir araya getiren sosyal medya grupları hızlı ve etkili bir iletişim ağı oluşturuyor.

Bunlar arasında yer alan ‘Aktif Operatörler Grubu’, 50 bini aşkın üye sayısıyla dikkat çekiyor. Facebook ve Messenger uygulamaları üzerinden sürekli iletişim halinde olan operatörler, bu grup üzerinden iş buluyor, makinelerde yaşadıkları teknik sorunlara ortak çare arıyor ve yaşadıkları ilgi çekici hikayeleri birbirleriyle paylaşarak hayatlarını neşelendiriyorlar.

Grubun kurucularından Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunu Talip Güdek, Türkiye’de ve dünyada en çok gerçek üyeye sahip grup olduklarını belirtti. Biz de bu grubun üyesi operatörlerden, yaşanan kazalarla maalesef gündemden düşmeyen iş güvenliği konusundaki görüş ve önerilerini aldık.

Talip Güdek_Ordu: “İş güvenliğini sağlamak ve güvenli bir şekilde iş yapmak hem kendi güvenliğimiz hem de mesai arkadaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak demektir.”

Baki Türkyılmaz_Kocaeli: “İşçi sağlığı ve iş güvenliği zorunluluk değil, sorumluluktur. İş güvenliğini, bir prosedür olmaktan çıkarıp, daha çok iş sahalarında uygulamaya yönelik çalışmalar yapılmalıdır.”

Muhammet Kurt_İstanbul: “İş sahasında sadece kendimizin değil, çevredekilerin de can ve mal güvenliği bize emanet.”

Levent Kuzu_Manisa: “Çalışırken iş makinasının etrafına kimseyi yaklaştırılmamalı, tehlikeli yerlerde çalışırken mutlaka bir gözlemci bulundurulmalıdır.”

Rasim Çolak_Samsun: “İş makinasını güvenli bir şekilde bıraktıktan sonra uzaklaş.”

Şakir Mahmudov_Azerbaycan:_”Is texnikasi nezerde tutumaq, öz heyatini tehlükesizlikde nezerde tutmaq demekdir.”

Grubun Facebook adresi: https://www.facebook.com/groups/aktifoperatorler/

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina