Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Alparslan II Baraj projesinin hidrolik kaldırma tertibatını Güney Hidropar yapacak
Alparslan II Baraj projesinin hidrolik kaldırma tertibatını Güney Hidropar yapacak

Türkiye’nin en büyük özel barajlarından Alparslan II projesinde yer alan hidrolik kaldırma tertibatları Bosch Rexroth Ana Bayisi Güney Hidropar tarafından yapılacak.

EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş.’ne ait üretim lisansı çerçevesinde yapılacak olan ve Muş ili sınırları içerisindeki Murat Nehri üzerinde bulunan Alpaslan II Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi, 880 GWh enerji üretimiyle yaklaşık 400.000 hanenin yıllık elektrik ihtiyacını karşılayacak. İki adet 110MW ve iki adet 30MW gücündeki türbinleri ile toplam 280 MW kurulu güce sahip olan santral, 54.69 km2 gölet alanı ile özel sektör tarafından inşa edilen en büyük barajlardan biri olacak. İnşaatına 2013 yılında başlanan baraj, 2017 yılının birinci çeyreğinin sonunda bitirilecek.

Gerek global gerekse lokal uygulama uzmanlığıyla öne çıkan Bosch Rexroth güvencesiyle, bu önemli projenin hidrolik kaldırma tertibatları Güney Hidropar tarafından yapılacak. Güney Hidropar, Alpaslan II barajında 2 adet  kapak şaftı işleme kapağı ve 2 adet  kapak şaftı batardo kapak kısmının hidrolik kaldırma tertibatlarını gerçekleştirecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina