Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - ANKARA’DAKİ HİDROMEK YÜKLEYİCİYİ İSPANYA’DAKİ OPERATÖR KULLANDI
ANKARA’DAKİ HİDROMEK YÜKLEYİCİYİ İSPANYA’DAKİ OPERATÖR KULLANDI

ANKARA’DAKİ HİDROMEK YÜKLEYİCİYİ İSPANYA’DAKİ OPERATÖR KULLANDI

HİDROMEK, İspanya’da gerçekleşen SMOPYC Fuarı’nda makinelerin uzaktan kontrolünü sağlayan HİDROMEK Opera ile Ankara’daki iş makinesinin sahada çalışmasını sağladı.

HİDROMEK yenilikçi iş makineleriyle İspanya’nın Zaragoza kentinde düzenlenen Smopyc 2023 Fuarı’na katıldı. Kazıcı yükleyici, lastikli ve paletli ekskavatör, motor greyder ve lastikli yükleyici ürün gruplarından makinelerini sergileyen HİDROMEK, ayrıca makinelerin uzaktan kontrolünü sağlayan yeni nesil operatör kabini HİDROMEK Opera ile ziyaretçilerin fuar alanından Ankara’daki üretim tesislerinde bulunan lastikli yükleyici HMK 635 WL’yi kontrol etmesini sağladı.

HİDROMEK, SMOPYC 2023 Fuarı’nda HMK 102 B Supra ve HMK 102 S kazıcı yükleyiciler, HMK 150 WR, HMK 210 W lastikli ekskavatörler, HMK 65 ZT midi ekskavatör, HMK 140 LC, HMK 145 LC SR, HMK 230 NLC, HMK 310 NLC, HMK 390 NLC HD, HMK 520 LC HD paletli ekskavatörler, HMK 635 WL lastikli yükleyici, HMK 600 MG motor greyder ile birlikte HİDROMEK Opera kabinini sergiledi.

Yeni nesil operatör kabinine Gold Smopyc ödülü

Smpoyc 2023 Fuarı ile ilgili değerlendirmede bulunan HİDROMEK WEST Genel Müdürü Stoian Markov, fuarın önemine işaret ederek şunları söyledi: “Güney Avrupa'da sektörün önde gelen organizasyonlarından biri olan Smopyc Fuarı’na geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi geniş bir makine grubuyla katıldık. Fuarda en son teknolojilerimizi sergilemenin yanı sıra sektörle, mevcut ve potansiyel bayilerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Standımıza ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederiz.

Smopyc Fuarı’nın ilk gününde gerçekleştirilen ödül töreninde; makinelerin uzaktan kontrolünü sağlayan yeni nesil operatör kabini HİDROMEK Opera, Gold Smopyc Award ödülünü kazandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina