Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Ankara’nın yeni fuar merkezi KOMATEK 2019’a yetişecek mi?
Ankara’nın yeni fuar merkezi KOMATEK 2019’a yetişecek mi?

Her iki yılda bir Ankara’da düzenlenen ve iş makineleri sektörünün ülkemizdeki en büyük buluşması olan KOMATEK İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nın 16’ncısı için hazırlıklar başladı.

Organizatör firma Sada Uzmanlık Fuarları A.Ş., fuarın 2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında, daha önceki fuarlar gibi Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleneceğini duyurdu.

2019 yılı fuar takviminde yer almak, uluslararası duyuruları zamanında yapabilmek ve katılımcıları belirsizlik içerisinde bırakmamak amacıyla yapıldığı belirtilen bu ön duyurunun bir aması var.

Sada Uzmanlık Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Levent Baykal, asıl amaçlarının Akyurt ilçesinde inşaatına başlanan ve Haziran 2019 ayında tamamlanması beklenen Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde KOMATEK 2019 Fuarımızı düzenlemek olduğunu belirterek,

“İnşaatın yeni başlamış olması, projenin sahibi olan şirketin bu aşamada bir tahsis yapabilecek durumda bulunmaması nedenleriyle henüz bu isteğimizi somut bir projeye döndüremediğimizden belirsizliğin ortadan kalkacağı ve yeni inşaatın yetişerek fuarımız için tarafımıza tahsis edileceği zamana kadar ne ilan edilmiş bulunan projenin ne de tasarlanan projenin pazarlamasına başlamamak kararı aldık. Belirsizliklerin Ekim/Kasım 2018 gibi ortadan kalkacağını ve yeni projeyi bu tarihlerde siz sayın katılımcılarımıza sunabileceğimizi umuyoruz. Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi alanında Fuarımızın düzenlenmesi durumunda KOMATEK 2019’un Eylül veya Ekim 2019’da gerçekleşmesi planlanmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Bu durumda fuarın kesin tarihi, yeni tesis inşaatının son durumuna bağlı olarak yılın son aylarında netleşecek gibi görünüyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina