Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Ascendum Makina, ilk SDLG greyderi pazara sundu
Ascendum Makina, ilk SDLG greyderi pazara sundu

Türkiye temsilciliğini Ascendum Makina’nın yaptığı Çin menşeli SDLG’in G9190 model greyderi, kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Ascendum Makina güvencesiyle LG958L modeli ile Türkiye lastikli yükleyici pazarına giriş yapan SDLG’nin Türkiye’deki başlangıç yılından oldukça memnun olduklarını belirten SDLG Satış Müdürü Alper Kaya, “Geçtiğimiz sene bu kulvardaki ilk yılımızdı ve yalnızca bir modelle yola çıkmıştık. Buna rağmen, bir pazar analizi yapmam gerekirse, sektörde yıllardır bulunan birçok marka ile rekabette ciddi yol aldığımızı söyleyebilirim” dedi.

SDLG Satış Müdürü Alper Kaya

Daha yolun başında olduklarını ve kat etmeleri gereken uzun bir yol olduğunu ifade eden Kaya, “Yüzde 70’ini premium markaların oluşturduğu bir pazarda elde ettiğimiz başarının anlamı çok büyük. Çünkü bizim için ilk referansları oluşturmak çok önemli ve kıymetliydi” diye konuştu. Alper Kaya, ilerleyen yıllarda SDLG’nin çok daha büyük başarılarla adından söz ettireceğinden emin olduğunu ifade etti.

Yeni ürünlerin düşük yakıt tüketimi ve bakım maliyetleriyle kullanıcı dostu olduğunu belirten Satış Müdürü Kaya, “SDLG, aslında insanların hep arzu ettiği bir makina. Daha az yakıt tüketimi, düşük bakım ve onarım maliyetleriyle kullanıcısını asla yarı yolda bırakmayacak bir ürün. Bunun yanında parça revizyonları ve değişimleri de muadilleriyle karşılaştırılamayacak kadar hesaplı. Pazara soktuğumuz ürünler, kullanıcıların taleplerini karşılıyor. İzlenimlerime göre bunun sonucunu da alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina