Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Ascendum Makina, Karadeniz Bölgesinde yeniden yapılanıyor
Ascendum Makina, Karadeniz Bölgesinde yeniden yapılanıyor

Ascendum Makina, 2009 yılından bu yana Karadeniz Bölgesi makina satış, servis ve yedek parça bayiliğini sürdürmekte olan Ömer Ekbiç Otomotiv ile olan iş birliğinin, bayi yapılanmasındaki stratejik yaklaşımının bir sonucu olarak karşılıklı anlaşma ile sonlandırıldığını bildirdi.

Firmadan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “İş birliğinin başladığı 2009 yılından bu yana, hizmet standartlarını karşılamaya gayret eden Ömer Ekbiç Otomotiv’e teşekkür ederken, kendilerine bundan sonraki iş süreçlerinde başarılar dileriz. Tam çözüm ortağı yaklaşımıyla, tüm satış ve servis noktalarında müşterilerinin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayan Ascendum Makina’nın Karadeniz bölgesindeki yeni, güçlü, dinamik yapılanması en kısa sürede tamamlanacaktır. Bu süre zarfında Karadeniz bölgesindeki müşterilerimiz satışa sunulan ürünler konusundaki hizmetleri Ankara şubeden alacaklardır.


Türkiye geneline dağılan geniş ve etkili servis ağı ile çalışmalarını durmaksızın ilerletirken, bayi yapılanmasındaki stratejik bakış açısını kusursuz müşteri memnuniyeti prensibi temelinde geliştirmeyi ve derinleştirmeyi büyük bir kararlıkla sürdürecektir. Kıymetli iş ortaklarımıza saygı ile duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Ascendum Makina, çeşitli sektörlerinde kullanılan Volvo İş Makinaları, SDLG İş Makinaları, TEREX Bekoloder, TEREX Kaya Kamyonlarının, SANY paletli vinç ve Forekazık makinalarının, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri’nin Türkiye distribütörü olarak hizmet veriyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina