Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ASCENDUM VE SANY ANLAŞMA TAZELEDİ
ASCENDUM VE SANY ANLAŞMA TAZELEDİ

ASCENDUM VE SANY ANLAŞMA TAZELEDİ

Ascendum Makina, inşaat, madencilik, altyapı ve yol yapım projelerinde yaygın olarak kullanılan fore kazık makinelerine yönelik olarak SANY ile 10 yıldır devam eden Türkiye distribütörlük anlaşmasını, 10 Ocak 2023 tarihinde İstanbul’da yeniledi. Düzenlenen törende imzalar, Ascendum Makina Türkiye Satış Direktörü Arda Okay ve SANY Satış Müdürü Tony Wu tarafından atıldı.

İmza töreninde konuşan Arda Okay, bugüne kadar SANY ile başarılı bir iş birliği yürüttüklerini belirterek ve şunları söyledi:

Ascendum Makina’nın Türkiye iş makinaları pazarındaki 30, dünya pazarındaki 65 yıllık tecrübesi, servis ağı ve bilgi birikimi ile SANY’nin kalitesi, yüksek verimliliği, uzun işte kalma sürelerinin bir araya gelmesi sayesinde, sektörün ihtiyacı olan kaliteli satış ve satış sonrası hizmetlerini müşterilerimize sunuyoruz. İş makinaları sektöründeki tecrübelerimizi fore kazık pazarına da yansıtarak sektörün belki de en önemli sorunu olan satış sonrası hizmet kalitesini yukarı taşımaya devam ediyoruz.

SANY ile 10 yıldır güçlenerek devam eden iş birliğini, daha güçlü şekilde ileriye taşımanın kendilerini mutlu etmenin yanı sıra heyecanlandırdığını ifade eden Okay, “SANY’nin Türkiye’de de globalde olduğu gibi her yıl teknoloji ve kalite anlamında üzerine koyarak devam etmesi ve Ascendum’un bu pazardaki tecrübesi ve repütasyonunun bir araya gelmesi sayesinde önümüzdeki yıllarda da SANY ile Türkiye fore kazık makinası pazarına kaliteli satış ve satış sonrası hizmetleri sunabilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Deprem bölgesindeki çalışmalar talebi daha da artırdı

Arda Okay, Türkiye pazarının, hali hazırda yapımı devam eden büyüklü küçüklü birçok inşaat, yol, köprü, hızlı tren ve otoyol projelerinden dolayı çok hareketli olduğunu belirterek,

Mevcut makina sayılarının yetmediğini de düşünecek olursak, fore kazık makinası talebi hâlen sürüyor. Özellikle deprem bölgesinde ve deprem riski olan diğer bölgelerdeki yapı çalışmaları bu talebin daha da artmasına sebep oldu. SANY Fore Kazık Makinaları ile 10 yıldır pazar payımızı artırarak geldiğimiz bu noktada pazarın en çok talep edilen markası olmayı başarmış durumdayız. Birçok büyük projede uzun yıllardır kullanılmış ve kendisini fazlasıyla ispat etmiş olan SANY fore kazık makinaları sektörün önde gelen birçok firmasının makina parkında yerini almaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“Fore kazık makinaları pazarının küresel lideri”

SANY’nin dünya genelindeki faaliyetleri ve konumu hakkında da bilgi veren Arda Okay,

SANY son yıllarda, tüm dünyada fore kazık makinaları pazarının açık ara lideri olarak yoluna devam ediyor. Çin, Asya, Orta Doğu’nun ardından son yıllarda yaptığı yatırımlarla Avrupa ve Amerika pazarında da makina teslimatlarına hızla devam ediyor. SANY, farklı pazarların ihtiyaçlarını ve dinamiklerini iyi analiz ederek hızlı aksiyonlar alması ve organizasyonunu buna göre şekillendirmesi sayesinde girdiği hemen her pazarda liderliğe oynuyor. Çin fore kazık makinaları pazarında da zaten uzun yıllardır liderliğini devam ettiren SANY, 2019 yılında 2.500 adetlik yıllık satışla bu alanda kırılması zor bir rekora da imza attı. Sürekli yaptığı Ar-Ge yatırımları sayesinde Avrupa pazarında da son yıllarda talep edilmeye başladı” diye konuştu.

Güç, dayanıklılık ve konfor bir arada

SANY fore kazık makinaları özellikle güçlü ve dengeli olmalarıyla öne çıktığını vurgulayan Okay, “Türkiye’deki fore kazık imalatlarında olmazsa olmaz yöntem olan borulu çalışmalarda, yüksek basma-çekme kapasiteleri sayesinde SANY fore kazık makinaları hemen her sahada çok başarılı oluyor. Bununla birlikte çok uzun çalışma saatlerinde dahi sorunsuz çalışmaları sayesinde uzun süre işte kalma avantajı sağlıyor” dedi.

SANY fore kazık makinalarının operatörlere ve şantiyelere önemli avantajlar sağladığını, özellikle Avrupa pazarındaki etkisini artırmaya başladığından beri operatör konforuna ve verimliliğe çok fazla yatırım yaptığını dile getiren Okay, “Operatörün kullanımını ve verimliliğini artırmak amacıyla kabinde, ana ekranda ve kumanda sistemleri gibi önemli noktalarda birçok geliştirme yapıldı. Akıllı çırpma, boşaltma, kazık merkezi hafızalama gibi yeni özellikleriyle SANY fore kazık makinaları verimliliklerini artırırken operatörlerin de işlerini kolaylaştırıyor” dedi.

SANY’nin Türkiye pazarında en çok tercih edilen modelleri hakkında bilgi veren Arda Okay, en çok tercih edilen SR285MV ve SR400MV modellerinin yüksek basma-çekme kapasiteleri ve sert zeminlerde dahi yüksek tork güçleri ile öne çıktığını vurguladı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina