Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Ascendum ve Terex iş birliğine adım atıyor
Ascendum ve Terex iş birliğine adım atıyor

Bir süredir ara verdiği kazıcı yükleyici pazarına yeniden odaklanan Ascendum Makina, bu alandaki deneyimiyle sektörün en önemli markaları arasında yer alan Terex ile pazarda ilerlemek için yola çıkıyor.

Kazıcı yükleyicide iş birliğine giderken Terex’i seçmelerinin nedenlerini sıralayan Ascendum Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat, “Ascendum’un Terex’i tercih etmesinin en önemli sebepleri arasında, Terex’in kazıcı yükleyicide yılların birikimine sahip olması ve premium ürünler sunan bir marka olması yer alıyor” dedi. Terex markasının Ascendum satış tecrübesi ve satış sonrası becerisiyle birleştiğinde ortaya büyük bir sinerji çıkacağını söyleyen Polat, bu sinerjinin markayı hem daha ileriye taşıyacağını hem de satış rakamlarında gözle görülür bir artış sağlayacağını vurguladı.

Ascendum Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat

Pazara güçlü giriş

Bugüne kadar farklı temsilcilikler kanalıyla satılan Terex TLB840, TLB890 ve TLB990 kazıcı yükleyicilerin artık Ascendum Makina’nın ikinci el, yedek parça, kiralama ve servis ağı konularındaki gücüyle temsil edileceği açıklandı. Terex’in Türkiye’deki tek kazıcı yükleyici distribütörü olduklarının ve getirdikleri üç farklı modelle pazara güçlü bir giriş yapacaklarının altını çizen Satış ve Pazarlama Direktörü Polat, “Türkiye’nin farklı bölgelerindeki farklı ihtiyaçları karşılayacağız.” diye konuştu. Terex’in premium markalar arasında konumlanacağını ifade eden Tolga Polat, “Yüzde 100 Avrupa menşeili olması, kabinde yarattığı konfor ve teknik anlamdaki üstünlüğü, Terex’i pazarda benzersiz bir yere konumluyor. Özellikle operatörlere sunduğu konfor açısından da standartların üzerinde.” ifadelerini kullandı.

Daha önce farklı kanallardan satışa sunulan Terex’in Türkiye’de güçlü bir distribütörle yoluna devam etmek istediğini ve bu nedenle de Ascendum Makina’yı seçtiğini söyleyen Polat, “Ascendum Makina çatısı altında premium markaların yer alması ve satış sonrası hizmetlere kanalize olmuş bir distribütör olması bu seçimde çok etkili oldu” açıklamasını yaptı. Kazıcı yükleyicide verilen servis yedek parça hizmetinin büyük önem taşıdığına değinen Direktör Polat, “Bizim hedefimiz müşterinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek” şeklinde konuştu.

3 model satışa sunulacak

Türkiye’de Ascendum güvencesiyle TLB840, TLB890 ve TLB990 olmak üzere seriliği, dönüş hızı ve yakıt verimliliğiyle dikkat çeken 3 farklı Terex kazıcı yükleyici modeli satışa sunulacağı kaydedildi. Yapılan açıklamada, operatörlerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen 9. nesil TLB840 modelinin, ferah kabini sayesinde konforlu bir çalışma ortamı sunduğu, pilot kumandalı ekskavatör kontrolleri ve yeni servo power synchro transmisyonla da verimin en üst düzeye çıkmasına imkan sağladığı belirtildi. Yeni Terex TLB890’ın ise daha yüksek iş süreleri için ön plana çıktığı, hidrolik akış oranlarıyla yeni kavisli bom ve yüksek koparma kuvvetine sahip kovası sayesinde önemli oranda kazı derinliği seviyesi sağladığına, ön yükleyicinin ise benzersiz bir kaldırma kapasitesi yarattığına değinildi. En zorlu arazilerde bile üstün performans sergileyen TLB990 modelinin de manevra kabiliyeti ve dört çeker sisteminin benzersiz verimiyle, her daim standartların üzerinde bir performans sergilediğine dikkat çekildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina