Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - ASKO GLOB ALL MÜŞTERİLERİ DEVELON’UN GÜNEY KORE TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
ASKO GLOB ALL MÜŞTERİLERİ DEVELON’UN GÜNEY KORE TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

ASKO GLOB ALL MÜŞTERİLERİ DEVELON’UN GÜNEY KORE TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

ASKO GLOB ALL, müşterileri ve yetkili servisleri için DEVELON’un Güney Kore’nin Ansan bölgesindeki üretim ve yedek parça tesislerinin yanı sıra HD Hyundai Infracore – Develon Seul ofisini de kapsayan bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Develon iş makinaları Türkiye resmi distribütörü ASKO GLOB ALL; fabrika ziyaretleri, yurtiçi tanıtımları, fuarlar ve yetkili servislerine yönelik organizasyonlarıyla iş makineleri sektöründeki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Geziye katılan müşteri ve servis yetkilileri, Güney Kore Ansan bölgesinde bulunan Develon yedek parça deposunu, paletli ve lastikli ekskavatör üretim tesislerini gezdiler. Fabrika gezisi kapsamında, DEVELON’un kalite kontrol prosedürleri, motor üretimi ve üretim prosesleri hakkında bilgi alan katılımcılar, DEVELON’un üretim teknolojilerini yakından görme imkânı buldular.

2025 yılına kadar ilk beş küresel oyuncu arasında yer almak hedefleniyor

34 kişinin katılım sağladığı ziyaretin ikinci gününde, Güney Kore’nin başkenti Seul’de kültürel bir gezi gerçekleştirildi. Kore Savaş Müzesine gerçekleştirilen ziyarette, Kore Savaşı’na dair detaylı bilgi edinildi. Türkiye'nin Kore Savaşı'nda Güney Kore’ye verdiği desteğin unutulmaz olduğunu belirten Develon yetkilileri, Güney Kore halkının Türk halkına her zaman müteşekkir olacağını bildirdiler.

Develon satış ve satış sonrası yetkililerin katılım gerçekleştirdiği gala yemeği ile tamamlanan Güney Kore ziyaretine; Kıdemli Başkan Yardımcı Edward Song , Başkan Yardımcı Edward Chung, Satış Müdürü Abir Kim’de katılım gerçekleştirdi. Kıdemli Başkan Yardımcı Edward Song tüm katılımcılara ziyaretleri için teşekkür ederek DEVELON iş makinaları için Türkiye pazarının öneminden bahsetti.

ASKO GLOB ALL firma yetkililerine satış ve satış sonrası faaliyetlerindeki başarıların dolayı teşekkür eden Edward Chung, 2025 yılına kadar küresel ilk beş oyuncu olma hedefimize ulaşmak adına yeni nesil teknolojiler geliştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina