Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Avrupa hazır beton sektörünün gelişimine katkı sağlayacağız
Avrupa hazır beton sektörünün gelişimine katkı sağlayacağız

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) Başkanlığı’na seçildi. Önümüzdeki 3 yıl için ERMCO Başkanlığı’nı üstlenen Yavuz Işık, “Deneyimimizle Avrupa ve tabii ki Türkiye’de hazır beton sektörünün gelişimi için çalışacağız.” dedi.

ERMCO yeni başkanı Yavuz Işık, Türkiye’nin hazır beton üretiminde Avrupa birincisi, dünyada ise üçüncü olduğunu söyledi. Yavuz Işık, “Bundan sonraki süreçte, ERMCO’daki bu görevimizle birlikte Avrupa’daki gündemleri daha da yakın takip ederek son gelişmeleri ülkemize kazandıracağız ve sektörümüzün sorunlarını da Avrupa’daki kurumların gündemine getirip çözüm bulmaya çalışacağız. Böylece, Türkiye olarak Avrupa hazır beton sektörüne yön verirken ülkemiz hazır beton sanayisinin gelişimine de katkı sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin, birliğin en önemli üyelerinden biri olduğunu vurgulayan Işık, “ERMCO’nun teknik ve stratejik toplantılarında, THBB’nin teknik gücü ve altyapısıyla Avrupa hazır beton sektöründe faaliyet gösteren ve araştırma yürüten kuruluşlarla birlikte çalışarak bugüne kadar başarıyla gerçekleştirdiğimiz temsiliyet görevini daha ileriye taşıyacağız.” diye konuştu.

THBB ve ERMCO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina