Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Aynur Eke, FKB’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu
Aynur Eke, FKB’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu

Aynur Eke, FKB’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu

Finansal kiralama, faktoring ve finansman şirketlerini temsil eden Finansal Kurumlar Birliği’nin (FKB) yeni başkanı Vakıf Faktoring Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Aynur Eke oldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben’in yanı sıra finans sektörünün önemli temsilcileri, 94 üye şirketin temsilcileri ve Finansal Kurumlar Birliği yönetiminin hazır bulunduğu VII’inci Olağan Genel Kurulu’nda sektör temsil kurulu, yeni yönetim kurulu ve başkanı seçildi.

Banka dışı finans sektörünü temsil eden kurumlardan biri olan Finansal Kurumlar Birliği’nin Başkanı olmasından dolayı gururlu olduğunu ifade eden Aynur Eke, “Yeni Yönetim Kurulu olarak, sektörlerimizin dinamiklerine ve hassasiyetlerine şimdiye kadar olduğu gibi birleştirici, uzlaştırıcı bir yaklaşımla katkıda bulunmayı hedefliyoruz.” dedi. Aynur Eke; Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın banka dışı kesimin büyütülmesi ve geliştirilmesi yönünde irade beyanlarının kendilerini umutlandırdığını sözlerine ekledi.

FKB üyeleri arasında Arena Faktoring A.Ş., Atılım Faktoring A.Ş., Halk Faktöring A.Ş., Halk Finansal Kiralama A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., Kent Faktoring A.Ş., Koç Fiat Kredi Finansman A.Ş., Koç Finansman A.Ş., Orfin Finansman A.Ş., Şeker Finansal Kiralama A.Ş., Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş. ile Yapı ve Kredi Finansal Kiralama A.Ş. yer alıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina