Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Ayyıldız Grup araç filosunu 30 adet Volvo FM500 ile güçlendirdi
Ayyıldız Grup araç filosunu 30 adet Volvo FM500 ile güçlendirdi

Ayyıldız Grup araç filosunu 30 adet Volvo FM500 ile güçlendirdi

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, 30 yıldır müşterilerine hazır beton, taş ocağı, kum ocağı, yol taahhüt işleriyle inşaat sektörünün birçok alanında çözüm sunan Ayyıldız Grup’a 30 adet Volvo FM500 teslimatı gerçekleştirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü otoyol yapımı çalışmalarını da devam ettiren Ayyıldız Grup’un, 6 farklı noktadaki hazır beton santrali, 3 adet taş ocağı, 2 adet kum ocağı ve akaryakıt istasyonları da bulunuyor. Şirket, 280 araçlık geniş filosuna dahil ettiği Volvo FM500 kamyonları ağırlıklı otoyol hafriyat işlerinde kullanacak.

Filolarına ilk kez Volvo Trucks markasını kattıklarını belirten Ayyıldız Grup ortaklarından Ali Ayyıldız: “Yüksek performans ve verimlilikle çalışan, maliyet açısından da bize avantaj sunan bir marka arayışı içindeydik. Volvo Trucks’ın sağlamlığıyla birçok büyük projede kendini kanıtlamış olduğunu biliyoruz. Üretkenliği artıran, yakıt tasarrufu sağlayan ve yüksek güvenlik özellikleri sebebiyle Volvo Trucks markasıyla çalışmak tercihimizde etkili oldu” dedi.

Volvo Trucks Ülke Müdürü Utku Uzun ise “Amacımız yalnızca araç satmak değil, müşterilerimizin her ihtiyaçlarında onların çözüm ortağı olmak. Satışın yanı sıra, satış sonrası hizmetlerimizle de her zaman Ayyıldız Grup’un yanında olacağız” dedi.

Volvo FM500; çift şasi, yüksek hızlı PTO, 13 litre motor hacmi, 500 HP beygir gücü ve 375 kw güçlü motor freni gibi özellikleriyle zorlu çalışma koşullarında yüksek performans sağlarken, yüksek konfor ve güvenlik özellikleriyle de sürücüler için avantaj sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina