Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - BAOLI MARKASI HASEL GRUP GÜVENCESİYLE TÜRKİYE’DE
BAOLI MARKASI HASEL GRUP GÜVENCESİYLE TÜRKİYE’DE

BAOLI MARKASI HASEL GRUP GÜVENCESİYLE TÜRKİYE’DE

Küresel intralojistik sektörünün lider markalarından KION Grubun bir markası olan BAOLI, bundan sonra HASEL Grup güvencesiyle Türkiye pazarına sunulacak.

Bir HASEL GRUP şirketi olan RENTLIFT İstif Makinaları A.Ş., yeni makine satışının yanı sıra müşterilerine servis, yedek parça ve aksesuar temini, ikinci el ekipman satışı ve kiralama hizmetleri sağlayacak. BAOLI’nin dizel ve LPG motorlu forkliftleri, elektrikli forkliftleri ve depo ekipmanları Türkiye intralojistik sektörüne sunulacak.

100'den fazla ülkede faaliyet gösteren BAOLI’nin yaklaşık 30.000 personeli bulunuyor. BAOLI’nin ürünlerinde AB standartlarını karşılamanın yanı sıra pratik, güvenilir ve optimum ergonomi sağlayacak konseptte bir tasarıma sahip olduğu belirtiliyor.

Bir Çinli şirketin enerjisiyle önde gelen bir Alman grubunun gücünü birleştiren BAOLI, KION Grubunun desteği ve deneyimiyle müşterilerine finansal fayda sağlamaya odaklanıyor.

BAOLI’nin ürünlerini tasarlayıp üretirken, her müşterisinin uygulamalarını ve zorluklarını anlayarak ve kaliteden ödün vermeden, maliyet optimizasyonu sağlama düşüncesiyle ilerlediği belirtiliyor. Firma müşterilerine pratik ve güvenilir bir ürün portföyü sunuyor.

Geniş ürün portföyü

BAOLI’nin dizel ve LPG motorlu forkliftleri, 1,5 ila 10 ton arası yük kapasitesine sahip, yüksek üretkenlik ve mükemmel performans sağlamak için üretilen, özellikle dış mekanlarda kullanım için özel olarak tasarlanan modellerden oluşuyor.

Hem iç hem de dış alanlarda kullanım için uygun olan 1,5 ila 3,5 ton arası yük kapasitesine sahip elektrikli forkliftler de müşterilerin ihtiyaçlarına göre hem 3 hem de 4 lastikli versiyonlarıyla sunuluyor.

Baoli’nin elektrikli transpaletleri, 1,2 ila 2,5 ton arasında geniş yük kapasiteleriyle depolarda ve tüm kapalı ortamlarda malzeme taşımak için kullanılıyor.

1,0 ila 1,6 ton arasında yük kaldırma kapasitesine sahip olan çok yönlü ve kullanımı kolay istifleyiciler, ürünlerin araçlara yüklenmesi veya araçlardan boşaltılarak raflara koyulmak üzere, özellikle maksimum görünürlük sağlayan ve yüksek teknolojili asansörler ile donatılmış.

100 kg yük kaldırma kapasitesine sahip olan çok fonksiyonlu depo ekipmanı Baoli KBO 01L, yeni nesil bir hafif hizmet sipariş toplayıcı olarak dar koridorlar ve her türlü perakende noktaları için ideal bir seçim olarak gösteriliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina