Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - BASKİ makine parkına 25 adet HİDROMEK kazıcı yükleyici daha katıldı
BASKİ makine parkına 25 adet HİDROMEK kazıcı yükleyici daha katıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), toplam 15 milyon TL tutarındaki 86 adet iş makinesi ve aracı bünyesine kattı. Çeşitli ilçelerin altyapı işlerinde faaliyet gösterecek makine ekipmanın içerisinde 25 adet HİDROMEK HMK 102 B ALPHA A5 kazıcı yükleyici bulunuyor.

Makinelerin teslimatı için Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bir tören düzenlendi. Törene Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur ve BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, BASKİ çalışanları ve HİDROMEK temsilcileri katılım gösterdi.

"Tamamen yerli sermayeyle ihracatlarıyla Türkiye’yi kalkındıran HİDROMEK firmasıyla gurur duyuyoruz

Belediye Başkanı Uğur, yaptığı konuşmada ülkede yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Balıkesir’de yatırımın sürdüğünü dile getirdi. Uğur, “BASKİ, kurulduğu günden bu yana daha profesyonel, finansmanını temin eden, yatırımlarını yapan bir kurum haline geldi. Bigadiç, Gönen, Balya, Havran ilçelerinde arıtma tesisleri, içme suyu ve kanalizasyon projeleri devam ediyor. Balıkesir’in 11 kırsal mahallesinin suyu İkizcetepeler’den geliyor. Tüm mahalleleri buraya İkizcetepeler’e bağlamak istiyoruz. Daha çok çalışarak ülkemizin büyümesine katkı sağlayacağız. Tamamen yerli sermayeyle ihracatlarıyla Türkiye’yi kalkındıran HİDROMEK firmasıyla gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Bize her zaman destek veren HİDROMEK’e teşekkür ediyoruz”

Balıkesir’in büyükşehir statüsüne geçmesiyle kurulan BASKİ’nin, kapanan belde ve ilçe belediyelerinden devrolan makine ekipmanların yüzde 30’unun hurda durumda olduğunu vurgulayan BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, 2014’te 33, 2015’te ise 42 adet makine alımı yaptıklarını dile getirdi. Kurumun bünyesindeki 289 adet makineye ek olarak kiralanan 288 adet makineyle birlikte toplamda 577 adet makineyi bulunduran makine parkının olduğunu söyleyen Bayram, “Depolarımızda içme suyu ve kanalizasyona yönelik tüm boru ekipmanlarımız hazır halde bekliyor. Kurulduğumuz günden bugüne kadar geçen süre zarfında iyi işler çıkarmaya çalıştık. Bize iş makinesi konusunda her zaman destek olan HİDROMEK firmasına teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

2015 yılında 7 adet HMK 102 B ALPHA A5, BASKİ bünyesine katıldı

HİDROMEK Bursa Bölge Müdürü Akın Çikoğlu, BASKİ’nin sorumluluğunda yaklaşık 900 köy bulunduğuna dikkat çekti. Bununla birlikte makine ihtiyacının da arttığına değinen Çikoğlu, teslimatla ilgili şunları söyledi: “BASKİ, ihtiyaçlarına en uygun çözüm olarak HİDROMEK’i tercih etti. 2015 yılında 7 adet HMK 102 B ALPHA A5 kazıcı yükleyici alımı yapıldı. BASKİ yetkililerinin makine seçimindeki kriterleri kabin konforu, yakıt tasarrufu ve üretkenlikti. Bu doğrultuda BASKİ’ye 25 adet HMK 102 B ALPHA A5 modelimizin teslimatını yaptık. Türkiye'nin 7 yıldır değişmeyen pazar liderini tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Birlikte daha çok iş yapacağımızı düşünüyoruz.

Konuşmaların ardından HİDROMEK Marmara Bölge Satış Müdürü Levent Bildik, Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram’a teşekkür plaketlerini takdim etti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina