Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Bauma 2016 Fuarına katılmak için 700 firma sırada bekliyor
Bauma 2016 Fuarına katılmak için 700 firma sırada bekliyor

605.000 metrekarelik kullanım alanıyla dünyanın en büyük fuarı olan Bauma 2016 - İş ve İnşaat Makineleri, Yapı Malzemeleri Makineleri ve Madencilik Endüstrileri Fuarı’nın 31 incisi, Almanya’nın Münih kentinde, 11-17 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

3 yılda bir düzenlenen bu sektörün en büyük organizasyonu, 2013 yılında bütün zamanların rekorlarını kırarak 57 ülkeden 3.421 katılımcı ve 200’den fazla ülkeden 535.065 ziyaretçi çekmeyi başarmıştı.

Sektörün küresel anlamda zor günler geçirdiği bir döneme denk gelmesine rağmen tüm alanlarını tamamen dolduran ve 700’ü aşkın katılımcının sırada beklediği fuara bu sene de 3.400’den fazla katılımcı ve 500.000’den fazla profesyonel ziyaretçi bekleniyor. Madencilik temasının ön plana çıkacağı bu seneki organizasyona Türkiye’den de 120’nin üzerinde katılımcı ve 4.000’i aşkın ziyaretçi geleceği tahmin ediliyor.

Fuarın organizatörü Messe München International, bu fuarda yeni bir hizmet sunuyor. Bekleme listesinde yer alıp da kendilerine alan ayrılamayan firmaların, ilk kez Bauma kataloğunda listelenmeleri sağlanabilecek.

Bu firmalar stant alanı olmadan fuara katılacak, fuar kataloğuna temsil edilen firmalar olarak dahil edilecek ve ilgili ürün kategorilerinde listelenecekler. Ayrıca özel locaya erişebilecek ve böylece fuar süresince randevu ve toplantılar gerçekleştirebilecekler. Aday müşteri yönetimine ek olarak elektronik basın odaları ve tanıtım alternatifleri gibi hizmetlerden yararlanabilecekler.

Bauma’nın bu yıl da kapasitesini doldurmuş olmasından duyduğu memnuniyeti belirten Messe München CEO’su Klaus Dittrich, “Tıpkı 2013 yılında olduğu gibi bütün alan ve alan artırma taleplerini karşılamamız mümkün olmadı. Hâliyle proje ekibimiz fuara mümkün olan en fazla firmanın katılabilmesi için elinden geleni yapıyor. Ancak maalesef alan açısından maksimum kapasiteye ulaşıldı” dedi. Dittrich, yeni katılım alternatifinin ardındaki düşünceyi şöyle açıkladı: “Geçmişte misafir edemediğimiz firmalara Bauma camiasının dikkatini kendilerinin ve ürünlerinin üzerine çekme ve fuar sırasında temaslarda bulunma fırsatı vermek istiyoruz.

Şu ana kadar toplam 17 firma Bauma 2016 dijital ağının bir parçası olmak için kayıt yaptırdığı belirtiliyor. Bu yeni hizmetle ilgili daha fazla bilgi almak için Bauma proje ekibiyle telefon (+49 89 949 202 65) veya e-mail exhibiting@bauma.de  yoluyla iletişime geçmek mümkün.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina