Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Berkeler Hafriyat, Hyundai 9 Serisi’nin yakıt avantajına güveniyor
Berkeler Hafriyat, Hyundai 9 Serisi’nin yakıt avantajına güveniyor

Adapazarı bölgesinde kamu ve özel sektörün hafriyat, çevre düzenleme ve peyzaj işlerinde faaliyet gösteren Berkeler Hafriyat, 2 adet Hyundai R210LC-9, 2 adet R140LC-9 ve 1 adet R55-9 olmak üzere toplam 5 adet paletli ekskavatör alarak makine parkını güçlendirdi.

Yeni aldıkları 20 ton ve 14 ton sınıfındaki ekskavatörleri hafriyat, 5,5 ton sınıfındaki ekskavatörü ise peyzaj ve çevre düzenleme işlerinde kullanacak olan firmanın makine parkında ayrıca 2 adet kazıcı yükleyici, 1 adet paletli yükleyici ve 5 adet kamyon bulunuyor. Zaman içerisinde aldıkları ikinci el makineleri yenileme yoluna gittiklerini söyleyen Berkeler Hafriyat Firma Sahibi Mehmet Berke, satın aldıkları makineler hakkındaki görüşlerini şöyle paylaştı: “Parkımızda daha önce 1 adet 2005 model R290LC-7A paletli ekskavatör vardı. Eski makinelerimizi değiştirmemizdeki en büyük etken yakıt konusudur. Değişen dünya sistemlerinde rekabet edebilmek için her açıdan avantaj sağlayabilmeniz gerek. Dolayısıyla Hyundai’nin özellikle 9 Serisi’nde yakıt sarfiyatıyla ilgili güzel çalışmaları olmuş, yakıt tüketimini ciddi anlamda düşürmüşler. Adapazarı bölgesinde çok sayıda Hyundai satışı olduğu için Hyundai kullanan arkadaşlarımla görüştüğümde de yakıtından ve teknolojisinden çok memnun olduklarını söylediler. Fiyat konusunda avantajlı olması ve HMF Makina yetkililerinin sıcak ilgisi sonucu Hyundai’de karar kıldık.”

Servis konusunda İzmit’teki İşmak firmasından hizmet aldıklarını ve firmanın hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Mehmet Berke, HMF Makina’nın satış sonrası hizmetleri açısından hiçbir sorun yaşamayacaklarını ifade ederek kendi bakım kademeleri vasıtasıyla da makinelerle birebir ilgileneceklerini dile getirdi. Adapazarı bölgesinde imar mevzuatının değişiminin söz konusu olduğundan dolayı inşaat sektöründe bir durgunluk bulunduğunu kaydeden Mehmet Berke, büyük tonajlı makineleri fabrika ve sosyal tesis inşaatlarının hafriyatlarında da yer almak istedikleri için tercih ettiklerini sözlerine ekledi.



Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina