Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - BOĞAZİÇİ BETON YENİ YILA 203 ADET YENİ MERCEDES-BENZ KAMYON İLE BAŞLADI
BOĞAZİÇİ BETON YENİ YILA 203 ADET YENİ MERCEDES-BENZ KAMYON İLE BAŞLADI

BOĞAZİÇİ BETON YENİ YILA 203 ADET YENİ MERCEDES-BENZ KAMYON İLE BAŞLADI

Hazır beton sektöründe en yüksek üretim kapasitesine sahip firmalarından Boğaziçi Beton, araç parkına 203 adet Mercedes-Benz kamyon ve çekici ekledi.

Boğaziçi Beton, Mercedes-Benz Türk’ün kamyon bayi ve yetkili servisi Heska Motorlu Araçlar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törenle araçlarını teslim aldı. Boğaziçi Beton’un hazır beton ve agrega nakliyesinde kullanılmak üzere satın aldığı Mercedes-Benz Arocs 4142 B, Actros L 1848 LS, Arocs 4148 K, Arocs 4143 P ve Arocs 4443 P model araçların tamamına yakını Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretildi.

10 yılda 1.500 adede yakın Mercedes-Benz kamyon aldı

Törende konuşan Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt,

Boğaziçi Beton’un bize ve araçlarımıza duyduğu güven sayesinde, bugün firmanın güçlü filosunun tamamının Mercedes-Benz markalı araçlardan oluştuğunu paylaşmaktan gurur duyuyorum. Boğaziçi Beton, son 10 yılda yaklaşık 1.500 adet Mercedes-Benz kamyon alımı yaptı ve bugün teslim edilen 203 araçla birlikte tamamı Mercedes-Benz marka 435 adet kamyon ve çekiciden oluşan bir filoya sahip” dedi.

Boğaziçi Beton olarak üretim ve satış faaliyetlerini İstanbul’da 23 farklı lokasyonda, 31 hazır beton tesisi ile sürdürdüklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Zengin, şunları söyledi:

Ana faaliyet alanımız olan hazır beton üretimi ve satışı ile birlikte, betonun hem kalitesini hem maliyetini etkileyen agregayı da kendi bünyemizde üretiyoruz. Bu kapsamda yıllık 6 milyon ton agrega üretim kapasitesine sahip iki adet taş kırma tesisi ile İstanbul Avrupa Yakası’nın yüksek kapasiteli agrega maden ocağı işletmecisiyiz. Büyüme stratejimizin bir parçası olarak araç parkımızı genişletmeyi aralıksız sürdürüyoruz. Mercedes-Benz marka kamyon ve çekicilere yaptığımız yatırımlarımızın firmamıza yansımalarından çok memnunuz. Toplam sahip olma maliyetimizin sektördeki diğer oyunculara kıyasla daha avantajlı olması da Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllar karşılıklı güven içinde çalışmamızda çok etkili oldu. İş ortaklığımızın karşılıklı güven içerisinde, daha uzun yıllar süreceğine inanıyorum.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina