Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Borusan CAT, müşterilerine İŞ YERİ açıyor
Borusan CAT, müşterilerine İŞ YERİ açıyor

Müşterilerine her alanda daha yakın olmayı ve onlara daha hızlı çözümler sunmayı amaçlayan Borusan CAT, ‘İŞ YERİ’ adını verdiği yeni mağaza konseptini hayata geçirdi.

Sanayi bölgelerinin yakınlarına açılan yeni ‘İŞ YERİ’ hizmet merkezlerinde, genel inşaat makinaları için en çok ihtiyaç duyulan yedek parçalar ve bakım kit paketleri sunuluyor. Hali hazırda İstanbul, Isparta, İzmir ve Bursa'da bulunan dört ‘İŞ YERİ’ müşterilere hizmet veriyor. Kocaeli’nde açılacak beşinci ‘İŞ YERİ’ merkezinin ise Şubat ayında faaliyete geçmesi planlanıyor.

‘İŞ YERİ’ konsepti ile Borusan CAT, sanayi bölgelerindeki müşterilerine kendilerini daha rahat hissedecekleri ve samimi bir ortamda, avantajlı olarak alışveriş yapabilecekleri butik mağazalar ile daha yakın olacak.

Müşterilere güne özel avantajlar ve kampanyalar sunulacak

Yeni konseptle müşterilere özel ödeme koşulları ile birlikte hızlı, etkin ve yalın bir hizmet verilmesi hedefleniyor. Bu özel satış noktalarında makine sahiplerine güne özel avantajlar ve kampanyalar da sunulacağı belirtiliyor. Makine satışta bir saatte kredi onayı, hızlı teslimat, sabit fiyat uygulamaları yapılırken, mağaza içinde müşterilerin dinlenebileceği oturma alanları ile çay kahve içecekleri, kampanyaları inceleyebilecekleri ve periyodik bakımlarla ilgili bilgi alıp ekran üzerinden izleyebilecekleri ayrı bir bölüm de yer alıyor. Ayrıca, sergi alanında bulunan genel inşaat makinalarını yakından inceleyerek bilgi almak da mümkün olacak.

Hizmet kalitesini sürekli yükselterek müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızla yanıt vermenin kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirten Borusan CAT Türkiye Direktörü Fuat Murat, yeni konsept ile ilgili olarak şunları söyledi: “Yeni mağaza konseptimiz ‘İŞ YERİ’ bu yönde bizi müşterilerimize daha fazla yakınlaştıran büyük bir adımı oluşturuyor. Bu konseptimizle ilgili son derece olumlu geri bildirimler alıyoruz. Önümüzdeki dönemde Türkiye’de ‘İŞ YERİ’ merkezlerimizin sayısını ve yayılımını artırarak, müşterilerimize daha hızlı, etkin ve yalın hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina