Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Borusan Cat’in dijital faaliyetlerine dört uluslararası ödül
Borusan Cat’in dijital faaliyetlerine dört uluslararası ödül

Borusan Cat’in dijital faaliyetlerine dört uluslararası ödül

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat’in başarılı performansı saygın uluslararası ödül organizasyonları MarCom Awards ve Davey Awards tarafından toplam 4 ödülle takdir edildi.

Borusan Cat, yenilikçi kurumsal blogu, “theBClog.com” ile dünyanın en saygın yaratıcılık ödüllerinden MarCom tarafından “İnternette Yaratıcılık” kategorisi altında yer “Blog” kategorisinde altın ödüle layık görüldü. Şirket, sektörün ilk Youtube etkinliği olan Borusan Cat Durmaz ile de Davey Awards’da “İçerik-Yönetim” kategorisinde altın, “Genel Etkinlik-Canlı Yayın” ve “Markalı Kampanya” kategorilerinde ise toplamda 2 gümüş ödülün sahibi oldu.

Yaratıcı işlerle de sektörde fark yaratıyor

Borusan Cat eko sisteminde yer alan herkesin içerikleriyle yer alabildiği “theBClog.com” sürdürülebilirlik, yarının işi, dijitalleşme gibi kategorilerde onlarca içeriğe ev sahipliği yaparken, ziyaretçilerine Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde makale, podcast, video gibi farklı formatlarla ulaşıyor.

Sektörün ilk Youtube etkinliği olma özelliğini taşıyan Borusan Cat Durmaz ise, şirketin müşterileriyle sıcak temasını sürdürmesine olanak tanıyan, yüksek etkileşime erişen bir konseptle temmuz ayında gerçekleştirilmişti. Borusan Cat’in birbirinden farklı ürün ve hizmetlerinin detaylarıyla anlatıldığı, canlı etkinlikler ve sürprizlerle renkli görüntüler sunan etkinlik, on binlerce kez görüntülenerek, sektörün YouTube platformunda yaptığı en dinamik etkinliklerin birisi oldu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina