Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Borusan Cat’in yeni Türkiye Genel Müdürü Özer Şahin oldu
Borusan Cat’in yeni Türkiye Genel Müdürü Özer Şahin oldu

Borusan Cat’in yeni Türkiye Genel Müdürü Özer Şahin oldu

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat’in Türkiye operasyonlarından sorumlu olan Türkiye Genel Müdürü görevine, şirketin deneyimli yöneticilerinden Özer Şahin atandı.

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” anlayışı ile Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da faaliyetlerini yürüten Borusan Cat, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Türkiye Genel Müdürü görevine Özer Şahin’in atamasını gerçekleştirdi.

Borusan Cat ailesine 1997 yılında Müşteri temsilcisi olarak katılan Özer Şahin, önceki görevlerinde; 6 Sigma, Kiralama, Stratejik Pazarlama gibi önemli rollerde görev alarak, Borusan Cat’in dönüşüm yolculuğunda yer tutan projelere liderlik etti. Türkiye İnşaat Endüstrisi Satış Lideri olarak üstlendiği son görevinde, dijital kaynakları etkin şekilde kullanarak, “Next Gen Coverage” inisiyatifinin hayata geçirilmesinde ve başarılı iş sonuçlarına ulaşmasında yer aldı.

Özer Şahin, 21 Kasım 2021 tarihinde vefat eden Borusan Cat Türkiye Genel Müdürü Hasan Tahsin Güven yönetiminde devam eden ve şirketin orta ve uzun vadeli planlarını kapsayan sürecin devamlılığı ve şirketin dönüşümünde etkili olacak gelecek vizyonunun uygulanması ile büyüme hedeflerinin gerçekleşmesinden sorumlu olacak.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina