Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Borusan Makina, Komatek 2015’te yakıt verimliliğine dikkat çekti
Borusan Makina, Komatek 2015’te yakıt verimliliğine dikkat çekti

“CAT® ile her litrede daha çok kazan” sloganıyla Komatek 2015’te yerini alan Borusan Makina ve Güç Sistemleri (BMGS), fuar ziyaretçileri tarafından ilgiyle izlendi.

Ankara’da gerçekleştirilen 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı - Komatek 2015’teki standında BMGS, yeni XE teknolojisiyle ortalama yüzde yirmi beş daha fazla yakıt verimliliği sağladığı belirtilen 966MX E yükleyici ve Caterpillar hybrid teknolojisiyle yüksek üretim performansına sahip olduğu kaydedilen 37 tonluk 336E Hybrid ekskavatörün yanısıra 950 GC yükleyici ve yeni F2 Serisi iş makinalarını tanıttı. Ayrıca, Türkiye’de bir ilk olan Cat Sertifikalı Revizyon Programı ile yenileştirilen 1996 model 980F lastikli yükleyici de fuar ziyaretçilerine sergilendi. Fuara Borusan Makina ve Güç Sistemleri İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ercüment İnanç ile Borusan Makina ve Güç Sistemleri İcra Kurulu Üyesi, İş Makinaları Direktörü Murat Erkmen de katıldı.

Ziyaretçilerin BMGS’nin hizmetleri, uygulamaları ve kampanyaları hakkında bilgi aldığı, en çok merak edilen hizmetler arasında ise Ekipman Yönetimi, Visionlik, SOS, Cat Sertifikalı Revizyon Programı, Partstore, İkinci El, Madencilik, Cat Rental Store konseptiyle kiralama hizmeti ve SITECH’in bulunduğu belirtildi. Kaya kamyonu şekli verilmiş standın da fuarın en gözde ve en çok ziyaret edilen noktalarından biri olduğu ifade edildi. Fuarda Cat 246 D, Cat 305 E ve Mecalac 8 MCR makinaları ile yapılan jenga oyunu da büyük ilgi gördü.

BMGS’nin ikinci el makina açık artırma organizasyonun üçüncüsü de fuarın 4’üncü gününde İvedik’deki BMGS İkinci El ve Kiralama Merkezi’nde yapıldı. 500’e yakın kişinin katıldığı açık arttırmaya konulan tüm iş makinaları satıldığı vurgulandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina