Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Borusan Makina ve Güç Sistemleri’nin Tokat Bayisi Kıral Makina, yeni hizmet binasını açtı
Borusan Makina ve Güç Sistemleri’nin Tokat Bayisi Kıral Makina, yeni hizmet binasını açtı

Borusan Makina ve Güç Sistemleri’nin Tokat’ta bundan böyle 1.350 metrekare kapalı, 3.500 metrekare açık alana sahip olan yeni binada hizmet vereceği belirtildi.

2006 yılından bu yana Borusan Makina ve Güç Sistemleri‘nin Tokat bayiliğini yapan Kıral Makina’nın yeni hizmet binasının açılış törenine, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Altan Çelik, Kıral Makina Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kıral ve Borusan Makina İş Makinaları Direktörü Murat Erkmen katıldı.

Yaklaşık 500 kişinin bulunduğu törende bir konuşma yapan Borusan Makina İş Makinaları Direktörü Murat Erkmen, Borusan Makina ve Güç Sistemleri iş ortaklarıyla birlikte yurt dışında ve yurt içinde yaptığı yatırımlarla hizmet noktalarını geliştiriyor ve hizmet kalitesini sürekli yükseltiyor. Amacımız daima müşterilerimize daha yakın olmak ve onların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktır. Kıral Makina’nın bu yeni binası ile Tokat’a ve Tokatlılara daha iyi hizmet verebileceğiz.” dedi.

1997 yılında Orhan Burhan ve Abdullah Kıral tarafından yedek parça satışı için kurulan firmanın, 2006 yılında Borusan Makina ile bayilik anlaşması yaparak servis hizmetine de başladığına değinen Kıral Makina Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kıral ise yaptığı konuşmada, Borusan Makina ve Güç Sistemleri, bizlerin ufkunu açarak kurumsal yapımızı geliştirdi. Kendi öz kaynaklarımızla aldığımız yeni servis yerimizde hizmet kalitemizi daha da yükselteceğiz." diye konuştu.        

 

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina