Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Borusan Makina, yeni EMSolutions Cat Ekipman Yönetim Sistemi'ni hizmete sundu
Borusan Makina, yeni EMSolutions Cat Ekipman Yönetim Sistemi'ni hizmete sundu

Caterpillar iş makinalarının Türkiye distribütörü olan Borusan Makina ve Güç Sistemleri, iş makinalarının daha yakından takip ve kontrol edilerek, iş verimliliğinin artırılması ve operasyon maliyetlerinin düşürülmesini sağlayacak olan yeni bir hizmet modelini devreye aldı.

“EMSolutions” olarak adlandırılan Cat® Ekipman Yönetim Sistemi’nin, makina verilerine uzaktan erişim sağlamak ve buna göre en uygun aksiyonları almak için geliştirildiği belirtiliyor. Kullanıcılar, ihtiyaç duydukları 5 hizmet seviyesinden birisini seçerek, Borusan Makina uzmanlarının desteğiyle ister makinaların bakımlarını kendileri yapmaya devam ediyorlar, isterlerse bu işin detaylarını Borusan Makina’ya bırakıyorlar.

EMSolutions sisteminde, makinalarda bulunan diğer ECM‘ lerden (Elektronik Kontrol Modüllerinden) doğrudan veri toplayabilen Product Link®  Makina Takip Cihazı teknolojisi kullanılıyor ve VisionLink® Makina Takip Web Sitesi ile gelen bu verilere erişim imkânı sağlanıyor. Bu sayede makina sahipleri ekipmanın yeri, yakıt tüketimi, uyarılar ve birçok bilgiye anında sahip olarak daha hızlı ve daha doğru kararlar alabiliyor.

5 ayrı Ekipman Yönetim Seviyesi

EMSolutions Cat Ekipman Yönetimi Sistemi’nin 5 ayrı seviyesi bulunuyor.  Bu seviyeler, ekipmanların elektronik verilerine erişimini sağlayan bağlantı hizmetinden, bir filonun tam ve proaktif bir şekilde yönetilmesine kadar uzanan geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

1. Seviye: BAĞLAN, Makinaların yeri ve çalışma durumu hakkında web ya da mobil cihazlar üzerinden ulaşılabilen VisionLink uygulaması ile makinanın güncel bilgilerine bir tıkla ulaşılabiliyor. Ayrıca ilgili yedek parça ve servis temsilcisi, makina verilerinden en yüksek fayda sağlanabilmesi için kullanıcılara ücretsiz VisionLink® kullanım eğitimi veriyor.

2. Seviye: BİLGİLENDİR, Borusan Makina, makinaların ve filonun durumu hakkında düzenli olarak kullanıcıları 2 sayfalık özet aylık raporlarla bilgilendiriyor ve kendi makinalarını, aynı bölgedeki benzer makinaların performansları ile karşılaştırma imkânı sağlıyor.

3. Seviye: TAVSİYE ET, Makinaları uzaktan VisionLink ile takip eden Kondisyon Takip Uzmanlarının kullanıcılara verdiği tavsiye ve danışmanlık hizmeti ile birlikte Yağ Analiz (S•O•SSM) verileri ve teknik muayene bulgularını birleştiren Borusan Makina, makinaların tamir veya bakım kararlarının da daha sağlıklı verilere dayanarak verilebilmesini sağlıyor.

4. Seviye: DESTEKLE, Borusan Makina tarafından zamanında ve eksiksiz şekilde yapılan periyodik bakımları kapsayan özel Müşteri Destek Anlaşmaları ile kullanıcıların işletme maliyetleri azalırken makinaların işte kalma süreleri uzuyor. Borusan Makina Kondisyon Takip Uzmanları da kullanıcıya destek veriyor.

5. Seviye: YÖNET, kullanıcıların Cat® iş makinası filosunun tamir ve bakım yönetimi, tamamen Borusan Makina ekiplerince yapılıyor. Makine sahibi işine odaklanırken, Kondisyon Takip uzmanları desteği ile makinaların maksimum performansı korunuyor, minimum arıza ile çalışarak daha fazla işte kalması sağlanıyor.

Hangi hizmet seviyesi seçilirse seçilsin, Borusan Makina uzmanları makinaların yönetimi, verimliliği ve kârlılığın artırılması için kullanıcılara destek veriyor.

Borusan Makina uzmanlığıyla sunulan Cat Ekipman Yönetimi Sistemi hakkında daha fazla bilgiye http://www.bmgs.com.tr/ekipmanyonetimi web sitesinden ulaşılabiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina