Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Borusan Makina’nın yeni Youtube kanalı Güçlü ve Sarı yayında
Borusan Makina’nın yeni Youtube kanalı Güçlü ve Sarı yayında

2017 yılına ‘Borusan Makina Her Yerde’ sloganı ile giren Borusan Makina, ‘Güçlü ve Sarı’ ismiyle yayına başlayan Youtube kanalı ile iş makinelerinin farklı alanlardaki aktivite ve ilgi çekici görüntüleri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Her ay farklı bir içerikle yayın yapılacağı belirtilen kanaldaki videoların ilk teması futbol oldu. İşe ara verip futbol sahasına inen CAT iş makineleri, hazırlanan özel topun peşinden kaleden kaleye koştu. 2 adet mikro yükleyici (246D ve 262D), 2 adet kazıcı yükleyici (428F2 Comfort ve 432F2), 1 adet telehandler (TH414C GC) ve 1 adet mini ekskavatörden (303.5 E) oluşan iki takımın maç yaptığı sahada, oyuncular kadar hakem ve antrenörler de dikkat çekti.

“Yeni senaryolar ve çekimlerle her yerde olmaya devam edeceğiz”

Görüşlerini aldığımız Borusan Makina yetkilileri, ‘Güçlü ve Sarı’ kanalı ile ilgili olarak şunları söyledi: “Bu sene, ‘Borusan Makina Her Yerde’ diyoruz. Bu kapsamda müşterilerimizin ilgi alanlarına göre bir sıralama yaparak yeni kanalımız için ilgi çekici faaliyetler düzenlemeye karar verdik. İlk sırada futbol yer aldı. İş makinelerinin futbol oynayacağı farklı ve eğlenceli bir konsept hazırladık. Sosyal medyada Nedir ve Neden kanallarıyla yarış halinde olan Büşra ve Hilal, antrenör oldular. Bu maça tarafsız bir hakem gerekiyordu, Ahmet Çakar bize eşlik etti. Yeni senaryolar ve çekimlerle her yerde olmaya devam edeceğiz.

Ahmet Çakar kartlarını makinelerden de esirgemedi

CAT iş makinelerinin maçında hakemlik yapan ve sarı kartını makinelerden de esirgemeyen Ahmet Çakar, “Bugüne kadar futbolcuların maçını yönetmiştim, hayatımda ilk defa iş makineleri maçını yönettim. Benim için çok ilginç bir deneyim oldu.” şeklinde açıklamada bulundu. Maçtan önce ilk kez bir kazıcı yükleyiciye bindiğini belirten Ahmet Çakar, “Otomobil kullanmaktan daha rahat ve görüş açısı gayet net. İş makinesi kullanmak çok keyifliydi.” dedi.

Kendi aralarında çekişme içinde olan, sosyal medyanın fenomen isimleri Büşra ve Hilal, aralarındaki çekişmeyi sahaya taşıyarak iş makinelerinin antrenörlüğünü yaptılar. Nedir YouTube kanalının sunucusu Büşra Şenol ve Neden YouTube kanalının sunucusu Hilal Şefkatli, daha önce iş makinelerini bu kadar yakından görmediklerini belirterek farklı bir deneyim yaşadıklarını ve CAT iş makinelerinin antrenörü olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Hakemi, antrenörleri ve futbolcularıyla ilginç anların yaşandığı Cat iş makinelerinin maçını https://www.youtube.com/watch?v=MTScOg_THLQ&t=34s linkinden izleyebilirsiniz.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina