Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Brisa’dan kazıcı yükleyiciler için Lassa lastikler
Brisa’dan kazıcı yükleyiciler için Lassa lastikler

Brisa’dan kazıcı yükleyiciler için Lassa lastikler

Türkiye lastik sektörü lider markalarından Brisa’nın kazıcı yükleyicilerde kullanılmak üzere özel olarak tasarladığı Earth Gripper (EG) desenli Lassa lastikler, Çukurova Makina’nın kazıcı yükleyicilerinde kullanılacak. 3 farklı ebatta üretilen lastiklerin, zorlu yol koşullarında dahi üstün çekiş sağlayacak ve uzun süre dayanacak şekilde tasarlandığı belirtiliyor.

Sabancı Holding iştiraki olan Brisa; başlattığı iş birliği kapsamında ülkemizin önde gelen iş makinesi üreticilerinden Çukurova Makina’nın araçlarında, Lassa’nın kazıcı yükleyiciler için özel olarak tasarladığı Earth Gripper (EG) desenli lastikler kullanılacak.

Gerçekleştirilen testlerden başarıyla geçtiği belirtilen Earth Gripper deseninin; darbelere, kesilmelere ve ufalanmalara karşı dayanıklı gelişmiş sırt deseni ve yüksek sırt doluluk oranı sayesinde kullanıcıya üstün çekiş ve yüksek performans sağladığı vurgulanıyor. Lastiklerin diş altı tabakasının kalın olması gövdeyi kesilmelere karşı korurken, bloklar arasındaki mesafenin minimum düzeyde tutulmuş olması da lastiğin diş diplerinde oluşabilecek kesilme ve hasar riskini en aza indiriyor; tüm bunlar da ürün ömrünü uzatıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina