Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Bulancak Belediyesi, makine parkını MST ile büyütüyor
Bulancak Belediyesi, makine parkını MST ile büyütüyor

Sanko Holding’in iş makineleri sektöründe faaliyet gösteren şirketi MST İş ve Tarım Makinaları A.Ş. tarafından MST markası ile Gaziantep‘te üretilen kazıcı yükleyiciler, özel sektörün yanı sıra kamu kullanıcılarının da öncelikli tercihi oluyor.

Giresun’un Bulancak Belediyesi, makine parkını 4 adet MST 644 klas model kazıcı yükleyici iş makinesiyle güçlendirdi. MST kazıcı ve yükleyiciler, Belediye Başkanı Recep Yakar’a MST Satış Direktörü Harun Arab, Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral ve Bölge Satış Müdür Yardımcısı Emre Uzuner’in katıldığı törenle teslim edildi.

Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçede uzun yıllar hizmet verecek olan araçların, hizmet sunumunda kendilerine büyük kolaylık sağlayacağını söyleyerek, “Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 4 adet MST kazıcı yükleyiciyi daha makine parkımıza kazandırdık.” ifadelerini kullandı. Başkan Yakar, “Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Bulancak gibi geniş, günden güne gelişen ve büyüyen ilçemizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina