Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Case 70 tonluk ekskavatörü ile İNTERMAT'ta
Case 70 tonluk ekskavatörü ile İNTERMAT'ta

Müşterilerinin operasyonlarındaki verim ve üretkenliği en üst düzeye taşımaya odaklanan Case, fuardaki alanında yol, altyapı, geri dönüşüm ve madencilik alanındaki ürünlerini, kapsamlı satış sonrası destek hizmetleri ile birlikte sergileyecek.

Patentli Hi-eSCR teknolojisiyle Stage IV emisyon standartlarını karşılayan 836C model greyder; yine gelişmiş soğutma tasarımına sahip hidrostatik şanzımanıyla yüksek çekiş gücü sağlayan 1650M dozer yol segmentinde öne çıkacak.

Şehir içi altyapı çalışmaları için kompakt tasarımı ve çok amaçlı kullanım avantajıyla dikkat çeken CX145DSR paletli ekskavatör, yeni arka bom tasarımıyla daha yüksek koparma gücü ve erişim kapasitesi sağlayan 695ST kazıcı yükleyici ve 1,7 ila 6 ton aralığındaki çevik C serisi mini ekskavatörler fuarda kapsamlı bir şekilde gözler önüne serilecek.

Geri dönüşüm sektörünün zorlu ortamına uygun olarak tasarlanan modellerden fuarda sergilenecek olanlar; 821G Waste Handler, CX290 SL Scrap Handler ve SV340 dikey kaldırma özellikli mikro yükleyici olarak sıralanıyor.

Madencilik alanındaki ürünler arasında en çok dikkat çeken, şüphesiz ki seriye geçen yıl eklenen Case’in en büyük ve en güçlü paletli ekskavatörü olan 512 HP’lik CX750D modeli olacak.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina