Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - CASE CX210C ile her koşulda yüksek performans ve ekonomi
CASE CX210C ile her koşulda yüksek performans ve ekonomi

CASE CX210C ile her koşulda yüksek performans ve ekonomi

Case’in C serisi paletli ekskavatör grubunun 20 ton sınıfındaki modeli CX210C, Common rail elektronik yakıt enjeksiyon sistemi ve turbo intercooler hava emiş sistemi ile donatılan, güçlü Isuzu motor ile kullanıcısına yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimi vadediyor.

Ürünlerinde operatör konforunu ve performansı odağında tutan Case’in, CX210C ekskavatörün güvenilirliğini kanıtlamış Akıllı Hidrolik Sistemi ve ergonomik makine kontrolü sayesinde, tüm çalışma periyotlarında benzersiz bir güç ve yakıt tasarrufu deneyimi sağladığı belirtiliyor.

Otomatik, ağır ve süper olmak üzere 3 farklı çalışma modu bulunan CX210C ile kullanıcılar, mekanik bir ayarlama gerektirmeden 10 farklı kırıcı debi ayarını operatör ekranına kaydedebiliyor ve kendi uygulama koşullarına uygun çalışma modunu seçerek ideal üretkenliği elde edebiliyor.

CX210C paletli ekskavatörün üstün enerji yönetiminin temelinde 5 farklı tasarruf kontrolü özelliği bulunuyor:

• Hidrolik yağ akışının elektronik olarak kontrol ederek motorun aşırı yüklenmesini önleyen tork kontrolü

• Bom indirme işlemlerinde ve kule dönüş esnasında motor hızını düşürerek arada yakıt tasarrufunu arttıran bom ekonomi kontrolü

• Kule dönüş esnasında en ideal hidrolik yağ akışı ve basıncı sağlayarak hidrolik güç dağılımını optimize eden kule dönüş tahliye kontrolü

• Kazma ve tesviye işlemleri sırasında otomatik hidrolik basınç ayarı sağlayan ve yakıt sarfiyatını azaltarak operatör için daha üstün bir kazı kontrolü yaratan levye hareket kontrolü

• Makinenin faaliyet durumunu joystick hareketlerinden algılayarak kabin içerisinden kolaylıkla devreye alınabilen rölanti fonksiyonları;

  • * Otomatik Rölanti: Fonksiyon ekrandaki düğme ile etkinleştirilirse, joystick / pedallar 5 saniye kullanılmadığında motor devrini düşürüyor.
  • * Otomatik Motor Kapama: Motor rölanti devrinde belirli bir süre çalıştıktan sonra yakıt tasarrufunu optimize etmek için otomatik olarak kapatılıyor.

Operasyon ve güvenlik konforu özellikleri

CX210C model ekskavatörler, uzun süreli çalışmalarda operatörün konforunu maksimum seviyede tutmak adına birçok ergonomik ve teknolojik özellik barındırıyor. Daha güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için geliştirilen 7 inç LCD ekran ile operatör birçok veriyi anlık olarak ekran üzerinden izleyebiliyor, kırıcı debi ayarını seçebiliyor, standart olarak sunulan arka ve sağ yan kameralar ile çalışma sahasına daha fazla hâkim olabiliyor.

Operatörün rahatlığı için gürültü ve titreşim seviyelerini düşüren yeni silindir yastıklamaları, ayarlanabilir hava süspansiyonlu koltuk ve joystick sistemi ile kullanıcılar kendilerine en uygun kullanım pozisyonunu kolaylıkla belirleyebiliyor.

Önceki modellere kıyasla %25 daha fazla hava akımı sağlayan ve yüksek soğutma performansına sahip dijital klima ile her iklim şartına uyum sağlayacak şekilde konforlu bir çalışma ortamı sağlanıyor.

CX210C kabini, ilave tavan üstü koruma ızgarası ile operatöre ekstra koruma sağlıyor. Ayrıca müşteri ihtiyacına göre ağır veya hafif hizmet tipi ön cam koruma barları da isteğe bağlı olarak sunuluyor.

Bakım kolaylığı

CX210C model ekskavatörlerde daha kolay temizlik ve verimli soğutma işlemleri için radyatörler yan yana konumlandırılmış. Otomatik yakıt kesme özelliğine sahip yakıt transfer pompası, düzenli dolumlarda bekleme sürelerini azaltıyor.

Tüm filtreler ve periyodik kontrol noktaları ideal bir biçimde gruplandırılmış ve tüm bakım işlemleri zemin seviyesinden kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Kova bağlantısı hariç kazıcı grubu üzerindeki diğer bağlantı noktalarında standart olarak sunulan EMS burçlar, makinenin bakım aralıklarını uzatarak, günlük ve haftalık bakım sürelerinin azalmasını sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina