Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Caterpillar teknisyenleri yeteneklerini zorlu parkurda konuşturdu
Caterpillar teknisyenleri yeteneklerini zorlu parkurda konuşturdu

Caterpillar teknisyenleri yeteneklerini zorlu parkurda konuşturdu

1994 yılından bu yana ülkemizde Borusan Cat tarafından temsil edilen Caterpillar, servis teknisyenlerinin yeteneklerini gözler önüne sermek ve teknik servis üzerine kariyer geliştirme konusunda ilham yaratmak adına özel bir video yayınladı.

Caterpillar ürün ve hizmetlerinin zorlu görevlerde test edildiği eğlenceli “Cat Trial” serisinin bu 10. videosunda teknisyenlerden teknik bilgilerini zorlu bir parkurda göstermeleri bekleniyor.

Türkiye’de 302 teknisyen Borusan Cat çatısı altında

Dünyanın dört bir yanındaki Caterpillar ürünlerine değer katan unsurların başında servis teknisyenleri geliyor. Üstün bir ürün ve hizmet desteği sağlayan teknisyenler, Borusan Cat müşterilerinin iş sahalarında sorunsuz bir şekilde çalışmalarını sürdürmelerine olanak tanıyor. Hızın büyük önem taşıdığı çalışma ortamında teknisyenler, iş makineleri ve iş makinelerinde kullanılan teknolojiye dair bilgileri ile müşterilerine en iyi hizmeti sağlıyor.

Teknisyenlerin, Caterpillar ve Borusan Cat için çok önemli olduğunu vurgulayan Borusan Cat Türkiye Genel Müdürü Hasan Tahsin Güven “Servis teknisyenlerimiz müşterilerimizin iş sahalarını en iyi şekilde yönetmelerine ve inşa etmelerine olanak tanıyor. Servis teknisyeni pozisyonumuz son teknolojinin üst seviyede kullanıldığı, kişisel gelişime olanak tanıyan zorlayıcı ama bir o kadar tatmin sağlayıcı bir kariyer yolu sunuyor. Borusan Cat olarak farklı alanlarda toplamda 302 kişilik bir teknisyen ekibine sahibiz. Deneyimli ve yetkin çalışanlarımız, müşterilerimize benzersiz bir deneyim yaşatmamız noktasında kritik önem taşıyor” dedi.

Dünya genelinde Caterpillar temsilcileri toplamda 65 bin servis teknisyenine istihdam sağlıyor. Önümüzdeki dönemde bu rakamın çok daha artması bekleniyor.

“Cat Meydan Okuma Sesinin 10. Videosu Teknisyen Testi” videosuna https://www.borusancat.com/campaign/cat-trial internet adresinden erişim sağlanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina