Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Caterpillar Yellowmark™ yedek parça markası Borusan Cat ile Türkiye’de
Caterpillar Yellowmark™ yedek parça markası Borusan Cat ile Türkiye’de

Caterpillar Yellowmark™ yedek parça markası Borusan Cat ile Türkiye’de

Dünya ölçeğindeki temsilcileriyle birlikte müşterilerine en etkin ve verimli ürün ve hizmetleri sunmaya odaklanan iş makineleri sektörünün küresel lideri Caterpillar’ın yeni yedek parça markası Yellowmark™, Borusan Cat tarafından Türkiye’de hizmete sunuldu. Yeni markanın, onarım ve yenileme amacıyla yedek parça ihtiyacı olan müşteriler açısından orijinal parçalara kıyasla daha ekonomik, uygun ve güvenilir bir alternatif olacağı belirtiliyor.

Caterpillar, küresel ölçekte yeni bir stratejiyi temsilcileriyle birlikte uygulamaya koydu. Bu strateji, tüm dünyadaki Cat® temsilcileriyle ortaklıklar, satış sonrası hayatı kolaylaştıran dijital çözüm ve hizmetlere yatırım yapmak ve müşteri destek sistemlerini kolay erişilir kılarak müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarmak suretiyle “Çözümlerimiz müşterilerimizin daha güzel bir dünya inşa etmelerine yardım ediyor” sloganını hayata geçirmeyi amaçlıyor.

Müşterilere güvenilir ve ekonomik bir alternatif

Caterpillar’ın yeni onarım ve yenileme yedek parça markası Yellowmark™, küçük ve orta boyutlu inşaat ekipmanları için yedek parçaları ekonomik fiyata kolayca temin edebilecekleri ve güvenebilecekleri bir marka arayan işletmeler için ideal bir çözüm olarak gösteriliyor.

Başta kazıcı yükleyiciler, nokta dönüşlü yükleyiciler, greyderler, paletli ekskavatörler ve lastikli yükleyiciler olmak üzere hemen her türlü Cat iş makinesi için motor, güç aktarma organları, hidrolik sistem ve yürüyüş takımı gibi her türlü aksama yönelik çok çeşitli yedek parçalar sunuluyor. 2019 yılı itibariyle Türkiye pazarına sunulan Yellowmark™’ın ürün hattının önümüzdeki yıllarda diğer bakım ve aşınma parçaları ile birlikte daha da zenginleşeceği belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina