Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Caterpillar’ın önemli toplantısı Borusan Cat ev sahipliğinde gerçekleşti
Caterpillar’ın önemli toplantısı Borusan Cat ev sahipliğinde gerçekleşti

Caterpillar’ın önemli toplantısı Borusan Cat ev sahipliğinde gerçekleşti

İş makinalarının dünya lideri markası Caterpillar’ın Afrika ve Ortadoğu Bölgesi (AME) temsilcileri ile müşterileri bir araya getiren Win in AME Council toplantısı, 24-26 Haziran tarihlerinde Borusan Cat’in ev sahipliğinde İstanbul’da yapıldı. Toplantıya Caterpillar global yönetiminden önemli isimlerin yanı sıra birçok müşteri de katıldı.

Toplantıya Caterpillar’dan Grup Başkanı Denise Johnson, Avrupa Afrika ve Orta Doğu’daki temsilcilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Nigel Lewis, Yeraltı Madenciliği’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Rob Hoenes ve Enerji ve Güç Sistemleri işinden sorumlu Başkan Yardımcısı Pablo Koziner katıldılar. Caterpillar üst yönetiminin yanı sıra Avrupa ve Orta Doğu’dan 10 farklı Caterpillar temsilcisi şirketin sahipleri ve en üst düzey yöneticileri ile Türkiye’den ve bölgeden büyük ölçekli müşteriler de toplantıda yer aldılar.

Müşterilerin ve temsilcilerin birbirlerini daha iyi tanıyarak ilişkilerini güçlendirmelerini hedefleyen toplantıda Caterpillar temsilcileri kendilerini ve hizmet kapasitelerini tanıtırken, müşteriler de Afrika ve Ortadoğu Bölgesindeki projeleri ve beklentileri hakkında bilgi verdiler.

Katılımcılar Borusan Holding’in Rumelihisarı’ndaki merkezinde hafta sonu sanatseverlere hizmet veren Borusan Contemporary Müzesi’ni de gezdiler ve burada düzenlenen kokteyle katıldılar.

Borusan Cat İcra Kurulu Başkanı Özgür Günaydın Win in AME Council toplantısıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Çok başarılı ve verimli bir toplantı oldu. Konuklarımız şirketimizin yaşadığı dönüşümü çok takdir ettiler, vizyonumuzdan etkilendiler ve bazı büyük müşterilerimizi ziyaret ederek onlarla tanışma olanağı buldular. Bu önemli organizasyonu gerçekleştirme olanağı bulduğumuz için mutluyuz.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina