Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Cat® ekskavatör Transformers ile bir kez daha beyaz perdede
Cat® ekskavatör Transformers ile bir kez daha beyaz perdede

Beyaz perdede görünen Cat® iş makinası geleneğini devam ettiren Cat ekskavatör, bu ay sinemalara gelen ve Michael Bay’in yönetmenliğini yaptığı “TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT” filmindeki kahraman robot ekibine katılıyor.

Seyirciler Cat® ekskavatörü bir otomobil hurda alanında bulunan araçlar arasında Cade Yeager (Mark Wahlberg) ve bir grup kahraman Autobot’la birlikte görecekler.

Değerlerin uyumu ve “Smart Iron” çağı

Cat® ekskavatörün filmdeki rolü ve Caterpillar ile Transformers filmi arasındaki ortak değerler hakkında bir değerlendirme yapan Caterpillar Global Pazarlama Müdürü Jessica Nunley, her iki markanın birbirine son derece uygun olduğunu belirterek: “Transformers filminin çağrıştırdığı değerler olan güç, sadakat ve koruma; Caterpillar markasına mükemmel biçimde uyuyor. Autobot’lar filmin kahramanının karşılaştığı zorluklarda ona yardım eden ortaklar rolünü oynuyor ve Caterpillar müşteri ortaklığını da aynı şekilde görüyor. Geleceğin şantiyeleri için yeni ürünler geliştirirken yaptığımız da tamamen dönüşümle ilgili. Müşterilerimize inşaat sektörünü daha ileriye taşımak konusunda yardım etmek istiyoruz.”

Caterpillar tarafından bir vizyon olarak sunulan “The Age of Smart Iron”, tüm filoların aynı dili konuşmasını sağlayarak şantiyeleri dönüştürüyor ve makinaların gelişimini her zamankinden hızlı bir şekilde gözler önüne seriyor. Global İnşaat ve Altyapı Bölümü Pazarlama Müdürü Kurt Norris bu konuda şunları söyledi:

“Caterpillar; LINK, GRADE, PAYLOAD ve DETECT gibi Cat® Connect teknolojilerinin entegrasyonu sayesinde inşaat sektöründeki üretkenliği arttırma, verim kazanımları ve şantiyedeki işçilerin güvenliğini sağlama yolunu değiştiriyor. Artık Smart Iron çağına girdik ve bu paradigma değişimini gözler önüne sermek için simgeleşmiş Tranformers ile güçlerimizi birleştirmekten daha iyi bir yol düşünemiyorum.”

"Transformers: The Last Knight" hakkında

Transformers The Last Knight filminde insanlar Transformer’larla savaştadır ve Optimus Prime gitmiştir. Geleceği kurtarmanın anahtarı geçmişin sırları ve Transformer’ların dünya üzerindeki gizli tarihi içinde saklıdır. Şimdi dünyayı kurtarma görevi Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, bir İngiliz lordu (Anthony Hopkins) ve bir Oxford profesörünün (Laura Haddock) beklenmeyen ittifakına bağlıdır.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina