Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - ÇERKEZKÖY’DE SANY VE PUTZMEİSTER LİDERLER ZİRVESİ
ÇERKEZKÖY’DE SANY VE PUTZMEİSTER LİDERLER ZİRVESİ

ÇERKEZKÖY’DE SANY VE PUTZMEİSTER LİDERLER ZİRVESİ

SANY Automobile CEO'su Ru'an Xiang ve Putzmeister Global CEO’su Christoph Kaml liderliğinde, firma yöneticileri Türkiye'de bir araya geldi. Ziyarete, Putzmeister Türkiye CEO'su Ali Bilgiç ve üst düzey yöneticiler ev sahipliği yaptı.

Liderler, Türkiye ziyaretleri kapsamında, Putzmeister Türkiye'nin Çerkezköy'deki fabrikasını da ziyaret ederek, kalite standartlarına azami özen gösterilen üretim süreçlerini yerinde gözlemlediler.

Görüşmelerde entegrasyon süreçlerine yönelik stratejiler değerlendirirken, geleceğe yönelik işbirliği projeleri planlandı. SANY ve Putzmeister Türkiye'nin bu entegrasyon çabalarının, her iki markanın güçlü bir sinerji yaratma ve sektördeki güçlü konumlarını daha da pekiştirme vizyonunu yansıttığı belirtildi.

Buluşmanın, SANY'nin ve Putzmeister'ın geleceğe yönelik işbirliği ve sektöre yönlendirdikleri inovasyonun altını bir kez daha çizdiği, her iki şirketin de, güçlü teknolojik altyapıları ve müşteri odaklı yaklaşımlarıyla sektördeki lider konumlarını sürdürmeye kararlı olduğu vurgulandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina