Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Çiftay İnşaat araç parkına 150 yeni Mercedes ekledi
Çiftay İnşaat araç parkına 150 yeni Mercedes ekledi

Madencilik, enerji, turizm ve petrol alanlarında faaliyet gösteren Ankara merkezli Çiftay İnşaat, uzun yıllardır işbirliği içerisinde olduğu Mercedes-Benz Türk’ten, büyük bölümü Aksaray Kamyon Fabrikası üretimi olan; Arocs 4145 K, Arocs 3342 K, Arocs 4142 B, Actros 1845 LS, Actros 1842 LS ve Atego 2124 C modellerinden oluşan 150 adet yeni araç satın aldı. Araçlar ağırlıklı olarak firmanın Erzincan ve Kayseri’de bulunan maden ocaklarında kullanılacak.

Düzenlenen teslimat törenine konuşan Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, “Çiftay İnşaat ile olan iş ortaklığımız uzun yıllara dayanıyor. Sektördeki tecrübesi, saygınlığı, prensipleri ve müşteri memnuniyeti ile adından söz ettiren Çiftay İnşaat, araçlarının değişim zamanı geldiğinde yine Mercedes-Benz markasını tercih ederek araçlarımızdan duyduğu memnuniyetin altını çizmiştir. Markaya teslim ettiğimiz 150 adet araçtan bahsetmek gerekirse; Atego araçlarımız şehir içi ve kısa mesafe taşımacılığında ihtiyaçlara yanıt verebiliyor. 2010 yılından itibaren Aksaray Kamyon Fabrikamızda üretip hem yurt içinde kullanılan hem de yurt dışına ihraç ettiğimiz Actros araçlarımız ise hem yol performansı hem de ticari performansıyla dikkat çekiyor. Yine Aksaray Kamyon Fabrikamızda 2016 yılı başında üretmeye başladığımız Arocs kamyon ve çekicilerimiz ise inşaat sektörünün öne çıkan yıldızlarından” dedi.

Çiftay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sabit Aydın ise yaptığı konuşmada, “Çiftay İnşaat olarak, 1963 yılında istihraç, hafriyat ve dekupaj faaliyetleri ile maden ocakları işletmeciliğine giriş yapmış olup; bugün maden, inşaat, turizm, petrol ve enerji sektörlerinde hizmet veriyoruz. Mercedes-Benz araçların yakıt ekonomisinde avantajlı olmaları, düşük emisyon değerleri sunmaları, standart olarak sunulan güvenlik donanımlarıyla fark yaratmaları ve zorlu şartlarda tüm taleplerimizi karşılayacak nitelikte güce sahip olmaları ile markanın satış esnasında ve sonrasında sunduğu müşteri hizmetleri sebebiyle araçlarımızı yenileme dönemimiz geldiğinde ilk tercihimiz yine Mercedes-Benz Türk’ten yana oldu. Araç parkımızın neredeyse tamamının Mercedes-Benz marka araçların oluşturuyor olması aslında tüm bunları özetler nitelikte.” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina