Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - CM EXPO İş ve İnşaat Makinaları Fuarı Antalya’da düzenlenecek
CM EXPO İş ve İnşaat Makinaları Fuarı Antalya’da düzenlenecek

Türkiye'nin ilk ve tek "Yerli ve Milli" temalı iş ve inşaat makinaları fuarı CM EXPO, 4-7 Ekim tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Fuar organizasyonu tarafından verilen bilgilere göre; Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı'nın destekleriyle gerçekleştirilecek fuarda 200'e yakın iş ve inşaat makine ile ekipmanları üreticisinin yeni ürünleri ve teknolojileri gözler önüne serilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bosphorus Expo Yönetim Kurulu Başkanı Utku Bengisu, bu fuarla yerli ve milli üretimin yurt içinde kullanımının artırılmasına dikkat çekmeyi ve ihracatı desteklemeyi amaçladıklarını belirtti. Bengisu, CM EXPO Antalya İş ve İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı'nı 42.000 metrekarelik alanda gerçekleştireceklerini ve 20 bin ziyaretçi ağırlamayı beklediklerini sözlerine ekledi.

Destekleyen kuruluşlar

Fuarı destekleyen kurum ve kuruluşlar arasında TOBB, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Vinçder, İşmakder, Platformder, Agrega Üreticileri Birliği, Ostim Kauçuk Kümelenmesi, Orsiad, Maysiad, ATSO gibi sektör derneklerinin olduğu belirtiliyor.

Ayrıca Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle 22 Afrika ülkesinin başını çektiği ve tamamı Sahra Altı Afrika ülkelerinden inşaat makinaları satışı yapan ithalatçı firmalar ve büyük inşaat firmalarından oluşan 400 kişilik alım heyetinin de fuarı ziyaret edeceği ifade ediliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina