Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - Conexpo 2020’de el sıkışmak out
Conexpo 2020’de el sıkışmak out

Conexpo 2020’de el sıkışmak out

10-14 Mart tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleştirilecek olan ve dünyanın dört bir yanından 130.000'den fazla katılımcının beklendiği Kuzey Amerika'nın en büyük inşaat fuarı CONEXPO-CON/AGG 2020’de corona virüs önlemleri dikkat çekiyor.

Diğer birçok ulusal ve uluslararası organizasyonun iptal edilmesine rağmen devam etme kararı alan yetkililer, fuar alanında “el sıkışmama” politikasını teşvik edeceklerini açıkladılar. ConExpo-Con / Agg'ın organizatörü AEM, katılımcılara ve ziyaretçilere el sıkışmamalarını hatırlatmak amacıyla fuar alanına düğmeler ve çıkartmalar koyacak. Tüm kayıt alanlarında, medya odalarında, bilgi stantlarında, uluslararası ticaret merkezinde, toplantı, eğitim ve VIP alanlarında el dezenfektanı bulundurulacak. Ayrıca, personel bu alanları, özellikle masaları, klavyeleri, ekranları ve kapı kollarını daha sık temizleyecek.

Fuar yetkilileri, Dünya Sağlık Örgütü ve Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinden virüsle ilgili bilgileri yakından izlediklerini ve güvenli bir gösteri gerçekleştirmek için gerekli adımları ve önlemleri aldıklarını söylüyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina