Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - DOĞUŞ OTOMOTİV WIELTON İLE DİSTRİBÜTÖRLÜK ANLAŞMASI İMZALADI
DOĞUŞ OTOMOTİV WIELTON İLE DİSTRİBÜTÖRLÜK ANLAŞMASI İMZALADI

DOĞUŞ OTOMOTİV, WIELTON İLE DİSTRİBÜTÖRLÜK ANLAŞMASI İMZALADI

Doğuş Otomotiv, treyler ve semi treyler üretimi konusunda Avrupa'nın en büyük üç üreticisinden biri olan Wielton S.A. ile treyler ve semi treyler ürünlerinin distribütörlüğü konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Distribütörlük anlaşmasını takiben, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk, Doğuş Otomotiv İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, Wielton markasından da sorumlu Genel Müdür Tolga Senyücel, Wielton Group CEO’su Paweł Szataniak, Wielton CEO Yardımcısı Mariusz Golec ve Wielton Yönetim Kurulu Üyesi Andrzej Mowczan ile Polonya’nın Wielun kentinde bir araya geldi.

İş birliği kapsamında Doğuş Otomotiv, Wielton marka ürünlerin Türkiye’deki satış ve servis hizmetlerini gerçekleştirecek. Doğuş Otomotiv ilk planda Türkiye genelinde 20 noktada Wielton ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini sunmayı planlıyor.

Anlaşmayla ilgili olarak konuşan Doğuş Otomotiv İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, bu stratejik ortaklığın, Doğuş Otomotiv'in ürün ve hizmet portföyünü genişletme vizyonunu desteklerken, WIELTON S.A. markasının Türkiye'deki varlığını daha da güçlendireceğini kaydetti.

Wielton Genel Müdürü Tolga Senyücel ise, bu anlaşmayla birlikte müşterilerine tüm üst yapı çözümlerinde hizmet sunabileceklerini ifade etti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina