Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - DOOSAN 40'ıncı yılını INTERMAT 2018'de kutluyor
DOOSAN 40'ıncı yılını INTERMAT 2018'de kutluyor

Doosan fuarda düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle sektördeki 40’ıncı yılını ve 400.000’inci makineyi üretmenin heyecanını kutlarken; aynı zamanda birçok yeni model ve katma değerli hizmetini de sergileyecek.

Bunların başında, yakın bir gelecekte pazara sunulması planlanan DX530LC-5 ve DX490LC-5 paletli ekskavatörler geliyor. D-Ecopower sistemine sahip olan bu modellerin operatörlerin üretkenliğini, yakıt verimliliğini ve kullanım hassasiyetini önemli ölçüde artırdığı belirtiliyor.

Müşterilerinin makine kontrol sitemlerine yönelik taleplerine kayıtsız kalmayan Doosan, tüm ekskavatörlerinde Trimble makine kontrol ve 3D seviyeleme sistemini isteğe bağlı olarak sunmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte firmanın gelişmiş uzaktan takip ve filo yönetim sistemi DoosanConnect’in yeni versiyonu da makinelerde yer alacak.

Çok yönlü ataşman kontrolü sağlayan Steelwrist marka tilt-rotator sistemi ile donatılan DX165W-5 lastikli ekskavatör firmanın demo alanındaki ilgi odağı olacak.

Yeni modellerle genişleyen Doosan’ın 1,1 ila 8,6 ton çalışma ağırlığı aralığındaki mini ekskavatör serisi, yeni DL280-5 model lastikli yükleyici ve yenilenen 30 ton sınıfı belden kırma kamyon modeli DA30 da fuarda gözler önüne serilecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina