Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Doosan, Bauma 2019 fuarına en büyüğünü getiriyor
Doosan, Bauma 2019 fuarına en büyüğünü getiriyor

Doosan, Bauma 2019 fuarına en büyüğünü getiriyor

Mini ekskavatörlerden belden kırma kaya kamyonlarına kadar geniş bir yelpazedeki birçok yeni modelini Almanya’da sergileyecek olan Doosan’ın standında en çok dikkat çekecek olan makine, ekskavatör serisinin en büyük modeli olan DX800LC-5B olacak. Avrupa’da ilk kez sergilenecek olan ve ağır hizmet koşullarına uygun olarak geliştirilen bu modelin yüksek üretkenlik ve yakıt verimliliği ile kullanıcılara avantaj sağladığı belirtiliyor.

Doosan mini ekskavatör serisinin fuarda sergilenecek olan 2,7 ton ile 8 ton aralığındaki Stage V emisyon standartlarına uyumlu 5 yeni modeli, daha dengeli ve hassas kullanım imkânı ile birlikte yüksek kazı güçleri ile de dikkat çekecek.
Firmanın ilk malzeme elleçleme modeli olan yeni DX250WMH-5, mevcut 21 tonluk DX210W-5 modeli baz alınarak geliştirildi. Operatör görüş alanını arttırmak amacıyla kabinin hidrolik olarak yükselebildiği makine; katı atık, yıkım, geri dönüşüm ve ormancılık uygulamalarında kullanılabilecek.

Pazar araştırmaları ve kullanıcı görüşleri çerçevesinde geliştirilen 30 ve 40 ton kapasiteli yeni DA30-5 ve DA40-5 belden kırma kamyonlar da ilk kez fuarda görülebilecek. Norveç’teki tesislerde üretilen kamyonlarda yeni kabin, çalışma koşullarına bağlı olarak kendinden ayarlı ön süspansiyon ve yeni tandem bogie (damper kontrol) sistemi ön plana çıkıyor.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina