Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Doosan Bobcat yönetiminde önemli değişiklikler
Doosan Bobcat yönetiminde önemli değişiklikler

Doosan Bobcat yönetiminde önemli değişiklikler

Dünyanın önde gelen kompakt ekipman üreticilerinden Doosan Bobcat, küresel organizasyonunda yenilikler ve beş üst düzey atama gerçekleştirdi. Yeniden yapılanmayla birlikte firmanın geniş bir ürün hattıyla müşteri odaklı çözümler geliştirme stratejisi çerçevesinde, tüm bölgelerdeki faaliyetlerinin entegrasyonu ve dünya genelindeki ticari faaliyetlerin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Türkiye’nin de bünyesinde yer aldığı EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi Başkanı olarak atanan Gustavo Otero, bundan önce kompakt ve telehandler ürünlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Yeni yapılanma kapsamında Mike Ballweber Bobcat Kuzey Amerika Başkanı, Alvaro Pacini Bobcat global satın almadan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı, Troy Kraft global mühendislikten sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Youngmin Kwan ise global strateji, operasyonel mükemmeliyet ve toplam kalite yönetiminden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Atanan beş yeni yöneticinin doğrudan raporlayacağı Doosan Bobcat CEO’su Scott Park, yeni yapılanma ile küresel bir ekip olarak daha yakın çalışacaklarını, bunun da yaratıcılığa ve başarının sürekliliğine katkı sağlayacağını ifade etti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina