Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - DOOSAN İŞ MAKİNELERİNİN YENİ ADI DEVELON OLDU
DOOSAN İŞ MAKİNELERİNİN YENİ ADI DEVELON OLDU

DOOSAN İŞ MAKİNELERİNİN YENİ ADI DEVELON OLDU

Hyundai Doosan Infracore (HDI), iş makinelerinde hali hazırda DOOSAN olan markasını, 18 Ocak 2023 tarihi itibariyle küresel anlamda "DEVELON" olarak değiştirdi. Değişiklik, HDI'nin HD Hyundai'nin bir yan kuruluşu olduğu Ağustos 2021'den bu yana geçen bir buçuk yıllık süre içerisinde gerçekleşti.

DEVELON, "geliştir" ve "ileri" kelimelerinin (İngilizce develop ve onwards) birleşimini temsil ediyor. Yeni marka adının, HDI'nin inovasyon yoluyla geleceğe ilerleme yönünü ve yenilikçi ürün ve çözümlerle dünyayı değiştirme niyetini ortaya koyduğu belirtiliyor.

HDI, Ağustos 2021'de HD Hyundai'nin bir yan kuruluşu olduğundan bu yana yeni markanın lansmanını planladı. Yeni markanın lansmanı ile inşaat ekipmanları endüstrisinde küresel bir üst düzey oyuncu olma yolunda bir adım atmayı planlıyor.

Marka değişikliği ile birlikte HDI'nin iş makinalarında yeni DEVELON logosu kullanılacak.

HDI CEO’su Cho Young Cheul, DEVELON’un geleceğin elektrifikasyon ve otomasyon pazarına liderlik edeceğini ve müşterileri için tercih edilen bir marka olmaya devam edeceğini belirtti.

HDI, şubat ayı sonuna kadar sosyal medya aracılığıyla bir 'Yeni Marka Vitrini' yayınlayarak daha ayrıntılı bir marka hikayesi ve vizyonu sunmayı planlıyor. Ayrıca, yeni DEVELON markalı ekipmanlar, önümüzdeki mart ayında ABD'de Las Vegas'ta gerçekleştirilecek olan CONEXPO-CON/AGG 2023'te ilk kez tanıtılacak.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina